Academiestraat - Gent

Description 

Bouw van 109 wooneenheden, 2 handelsruimten en multifunctionele ruimte.

Figura is een veelzijdig en op ingetogen hedendaagse manier vormgegeven gebouw dat plaats biedt aan een gevarieerde aanbod van 34 unieke residentiële appartementen (80 tot 130m² voor 1, 2 of 3 slaapkamers).
Saltare is een veelzijdig en op een ingetogen hedendaagse manier vormgegeven gebouw dat plaats biedt aan een gevarieerde aanbod van unieke residentiële appartementen, ruimte voor vrije beroepen en burgerwoningen met een oppervlakte tussen de 180 en de 210m².
Statua is een veelzijdig en op ingetogen hedendaagse manier vormgegeven gebouw dat plaats biedt aan een gevarieerd aanbod van 26 unieke residentiële appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Bovendien zijn de woningen van Statua, indien gewenst, samenvoegbaar.
Fibula, Het kleinste van de deelprojecten van Academie biedt onderdak aan zes woongelegenheden waarvan drie compacte, modern uitgeruste studio’s. De studio’s zijn 39m² groot en beschikken over een balkon waardoor ze baden in natuurlijk licht.

Categorie: Gebouwen; Residentieel

Fondé en 1999, Willemen General Contractor constituait la base de l’existence de Willemen Groep. Parmi les principaux partenaires de ce groupe figurent Cosimco, Franki Construct, Franki, Aswebo et Aannemingen Van Wellen.

 
emplacement 

Détails du projet

Academiestraat, Gent, Oost-Vlaanderen, Belgique
Maître(s) d'ouvrage 
Academie Vastgoedontwikkeling
Architecte 
Robbrecht en Daem Architecten
MJosé Van Hee Architecten
Dierendonckblancke
Bureau d'études 
VK Engineering (stabiliteit & speciale technieken)
Délai
2 ans 3 mois
Début des travaux
06-2017
Fin des travaux
09-2019