9.000 bezoekers op onze 9 werven tijdens Open Wervendag

Prev Next

De elfde editie van de Open Wervendag heeft een recordaantal van 82.000 bezoekers op de been gebracht. In totaal openden 172 werven verspreid over gans België de deuren. Het thema dit jaar stond in teken van innovatie.

Een van de blikvangers was de vernieuwing van de ring rond Aalst. De werf van Aswebo en Franki Construct kreeg maar liefst 3.000 bezoekers over de vloer. Ook de bouw van het nieuwe stadskantoor in Hasselt (2.750 bezoekers), de twee werven op Campus H die onderdak zal bieden aan zowel de Hasseltse brandweer als aan de politiediensten (2.000), de realisatie van Residentie Clarenhof in Nieuwpoort (600) en het toekomstige woonzorgcentrum Annuntiaten in Heverlee (450) genoten veel belangstelling.

Willemen Groep zette gisteren tijdens Open Wervendag zijn beste beentje voor en stelde maar liefst 9 werven open voor het grote publiek. Naast de al eerder opgesomde werven, zetten ook het Brusselse mixed-use project Metropolis, Residentie Ardea in Etterbeek en Residentie Les Rouges Terres (Halanzy) de deuren wagewijd open voor geïnteresseerden. Onze 9 open werven lokten samen om en bij de 9.000 bezoekers.

De werf met de meeste bezoekers was de herinrichting van de R41, beter bekend als de ring rond Aalst. Aswebo en Franki Construct zorgen hier samen onder meer voor de heraanleg en ondertunneling van gevaarlijke kruispunten, waardoor het lokale en doorgaande verkeer van elkaar kunnen worden gescheiden. Alle 3.000 bezoekers werden door de projectleiding begeleid langs het parcours van de werken. TVOost kwam langs en maakte deze reportage.

We willen graag alle medewerkers bedanken voor hun inzet en de bezoekers voor hun interesse. Graag tot volgend jaar!
 

8 mei, 2017 - 16:45

Willemen Real Estate is de afdeling projectontwikkeling binnen de Willemen Groep.

Franki behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep, één van de grotere spelers in de bouwsector. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Willemen General Contractor, Cosimco, Franki Construct, Aswebo en Aannemingen Van Wellen.

Kumpen behoort sinds de overname van Aswebo in 2011 voor 50% tot de Willemen Groep. Vanaf 2018 wordt Kumpen helemaal geïntegreerd in de groep.

Aswebo behoort sinds 2011 tot de Willemen Groep, één van de grotere spelers in de bouwsector. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Willemen General Contractor, Cosimco, Franki Construct, Franki en Aannemingen Van Wellen.

Franki Construct behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep, één van de grotere spelers in de bouwsector. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Willemen General Contractor, Cosimco, Franki, Aswebo en Aannemingen Van Wellen.

Willemen General Contractor is opgericht in 1999 en vormde de basis voor het ontstaan van de Willemen Groep. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Cosimco, Franki Construct, Franki, Aswebo en Aannemingen Van Wellen.