9.000 bezoekers op onze 9 werven tijdens Open Wervendag

‹ Prev Next ›

De elfde editie van de Open Wervendag heeft een recordaantal van 82.000 bezoekers op de been gebracht. In totaal openden 172 werven verspreid over gans België de deuren. Het thema dit jaar stond in teken van innovatie.

Een van de blikvangers was de vernieuwing van de ring rond Aalst. De werf van Aswebo en Franki Construct kreeg maar liefst 3.000 bezoekers over de vloer. Ook de bouw van het nieuwe stadskantoor in Hasselt (2.750 bezoekers), de twee werven op Campus H die onderdak zal bieden aan zowel de Hasseltse brandweer als aan de politiediensten (2.000), de realisatie van Residentie Clarenhof in Nieuwpoort (600) en het toekomstige woonzorgcentrum Annuntiaten in Heverlee (450) genoten veel belangstelling.

Willemen Groep zette gisteren tijdens Open Wervendag zijn beste beentje voor en stelde maar liefst 9 werven open voor het grote publiek. Naast de al eerder opgesomde werven, zetten ook het Brusselse mixed-use project Metropolis, Residentie Ardea in Etterbeek en Residentie Les Rouges Terres (Halanzy) de deuren wagewijd open voor geïnteresseerden. Onze 9 open werven lokten samen om en bij de 9.000 bezoekers.

De werf met de meeste bezoekers was de herinrichting van de R41, beter bekend als de ring rond Aalst. Aswebo en Franki Construct zorgen hier samen onder meer voor de heraanleg en ondertunneling van gevaarlijke kruispunten, waardoor het lokale en doorgaande verkeer van elkaar kunnen worden gescheiden. Alle 3.000 bezoekers werden door de projectleiding begeleid langs het parcours van de werken. TVOost kwam langs en maakte deze reportage.

We willen graag alle medewerkers bedanken voor hun inzet en de bezoekers voor hun interesse. Graag tot volgend jaar!
 

8 mei, 2017 - 16:45

Willemen Infra is een toonaangevende, Belgische wegenbouwer met een regionale aanwezigheid in zowel Vlaanderen als Wallonië. Een belangrijke troef is dat we alle aspecten van het bouwproces in eigen beheer hebben. Bovendien schuwt ons team van 1.000 goed opgeleide en ervaren medewerkers weekend- noch nachtwerk om opdrachten tijdig af te werken. Daarnaast zijn we dankzij onze eigen COPRO-gecertificeerde productie- en recyclagesites één van de belangrijkste producenten voor asfalt en wegenisbeton.