[Dronevideo] Onze werf in de haven van Tanger vanuit de lucht

Prev Next

Met Aswebo, Aannemingen Van Wellen, Franki Construct en Cosimco bouwen vier bedrijven van de Willemen Groep samen aan een nieuwe containerterminal voor APM Terminals in de haven van het Marokkaanse Tanger. De terminal - de eerste geautomatiseerde containerterminal in Afrika - komt op een site van 53 hectare en zal beschikken over 1.200 meter kaailengte.

In januari werd gestart met de werfinrichting (ca. 500 m² tijdelijke kantoren, ca. 2.000 m tijdelijke omheiningen, ca. 1.500 m² tijdelijke bestrating en 10.000 m³ backfill). APM Terminals MedPort Tangier maakte nog net voor de start van de echte werken een knappe dronevideo.

 

15 maart, 2017 - 20:00

Van Wellen behoort sinds 2014 als dochterfirma van Aswebo tot de Willemen Groep, één van de grotere spelers in de bouwsector. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Aswebo, Willemen General Contractor, Franki Construct, Franki en Cosimco.

Aswebo behoort sinds 2011 tot de Willemen Groep, één van de grotere spelers in de bouwsector. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Willemen General Contractor, Cosimco, Franki Construct, Franki en Aannemingen Van Wellen.

Cosimco behoort sinds 2005 tot de Willemen Groep, één van de grotere spelers in de bouwsector. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Willemen General Contractor, Franki Construct, Franki, Aswebo en Aannemingen Van Wellen.

Franki Construct behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep, één van de grotere spelers in de bouwsector. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Willemen General Contractor, Cosimco, Franki, Aswebo en Aannemingen Van Wellen.