Handelaars trakteren wegenwerkers Aswebo 'omdat werken zo goed vorderen'

Prev Next

In Erembodegem werden de wegenwerkers van Aswebo vrijdag door de Dekenij Hogeweg getrakteerd op hamburgers en friet. “Zij zorgen ervoor dat wij de mooiste winkelstraat krijgen van Aalst”, zegt secretaris Bart Verbeiren van de Dekenij.

“Wij zijn tevreden over de vordering van de werken en er is een goede verstandhouding met de arbeiders”, zegt Bart Verbeiren. “Met deze traktatie belonen we iedereen die het werk uitvoert. Onze straat zal waarschijnlijk nog voor het bouwverlof volledig in orde zijn en daar zijn we blij mee.”

“Het is de eerste keer dat zo'n appreciatie me overkomt”, vertelt een van de werknemers. “De bakker in de buurt verraste ons al met eclairs en van de uitbater van restaurant De Groene Wilg kregen we soep.”

“Uiteraard voelen we de werken aan onze inkomsten”, zegt Steven Van Vaerenbergh van AD Delhaize. “Maar wat nodig is, moet gebeuren. De vlotte en correcte manier van werken zijn een bedankje waard.” In de Hogeweg worden nieuwe regenwaterleidingen aangelegd en worden oude riolen vervangen. Daarna wordt een nieuwe wegverharding aangebracht. Op 10 september is er met 'Hogeweg Swingt' een denderend openingsfeest.

Bron en foto: Het Nieuwsblad, 22 april 2017
 

 

 

23 april, 2017 - 12:00

Willemen Infra is een toonaangevende, Belgische wegenbouwer met een regionale aanwezigheid in zowel Vlaanderen als Wallonië. Een belangrijke troef is dat we alle aspecten van het bouwproces in eigen beheer hebben. Bovendien schuwt ons team van 1.000 goed opgeleide en ervaren medewerkers weekend- noch nachtwerk om opdrachten tijdig af te werken. Daarnaast zijn we dankzij onze eigen COPRO-gecertificeerde productie- en recyclagesites één van de belangrijkste producenten voor asfalt en wegenisbeton.