Renovatietechnieken op volle toeren in Vlissingen

‹ Prev Next ›

Kumpen Renovatietechnieken werkt momenteel hard door aan de renovatie van het 60 jaar oude transportriool in Vlissingen. De renovatie gebeurt vanuit de binnenkant van het riool om langdurige graafwerkzaamheden te voorkomen en de overlast tot een minimum te beperken. 

Al het afvalwater binnen de gemeente Vlissingen gaat door deze transportriool. Afsluiten en vervangen van de riolering kan niet zomaar. Daarom ging de gemeente op zoek naar een alternatieve methode om de kwaliteit van de riolering te verbeteren. Naar verwachting zullen deze relining-werkzaamheden vrijdag 24 november zijn afgerond. Bij langdurige regenval dient Kumpen de werkzaamheden omwille van veiligheidsoverwegingen wel uit te stellen.

Dag en nacht
In de week van 30 oktober en 6 november (week 44 en 45) zal het team ook ’s nachts werken, maar met geluidsarme machines. De reden van het nachtwerk is opnieuw om de overlast voor de bewoners minimaal te houden.

De meest actuele informatie, de planning en uitleg over deze duurzame relining-techniek kan je op www.kumpen.nl/vlissingen vinden.

17 oktober, 2017 - 10:30

Willemen Construct is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Willemen General Contractor en de bouwafdeling van Kumpen.