Buurtbewoner brengt werken Tramstraat en N469 in Zwijnaarde in beeld

‹ Prev Next ›

Aswebo is sinds vorige week vrijdag klaar met de onderhoudswerken op de Tramstraat en de A. Della Faillelaan (N469) in Zwijnaarde. De werken namen 15 werkdagen in beslag, vijf dagen minder dan aanvankelijk voorzien.

Tussen de brug over de Schelde en de ovonde met de N60 werd een nieuwe asfaltlaag aangelegd. Ook de parkeerstroken werden door Aswebo vernieuwd. Verder werden herstellingen uitgevoerd aan de greppels en aansluitingen met de zijstraten. In de zone tussen het viaduct van de E17 en de Heerweg-Noord in de A. Della Faillelaan werden langs beide zijden van de weg de fietspaden verbreed. Buurtbewoner Frank Taghon bezorgde ons bovenstaande video van de werken.

14 oktober, 2017 - 08:15

Willemen Infra is een toonaangevende, Belgische wegenbouwer met een regionale aanwezigheid in zowel Vlaanderen als Wallonië. Een belangrijke troef is dat we alle aspecten van het bouwproces in eigen beheer hebben. Bovendien schuwt ons team van 1.000 goed opgeleide en ervaren medewerkers weekend- noch nachtwerk om opdrachten tijdig af te werken. Daarnaast zijn we dankzij onze eigen COPRO-gecertificeerde productie- en recyclagesites één van de belangrijkste producenten voor asfalt en wegenisbeton.