•  

  De nieuwe Koningin Elisabethzaal in Antwerpen opende eind november 2016 haar deuren. De zaal ligt prachtig ingebed in het prestigieuze hightech complex, het Elisabeth Center Antwerp, het nieuwe congres- en concertcentrum in hartje Antwerpen, naast ZOO Antwerpen. De Elisabethzaal scoort fantastisch op het vlak van akoestiek en techniek. Samen met Heymans Bouw België en Verstraete Vanhecke was Willemen de afgelopen 2,5 jaar verantwoordelijk voor het bouwwerk.

 •  

  Willemen Groep neemt op zondag 7 mei opnieuw deel aan Open Wervendag. Van 10 tot 17 uur kan je een kijkje nemen achter de schermen van 9 van onze werven. We hopen je alvast te mogen verwelkomen op één (of enkele) van onze 9 open werven.

 •  

  Deze kaart geeft u een overzicht van de projecten die Willemen Groep in een recent verleden heeft uitgevoerd en waar we vandaag aan het werk zijn. De groene speldjes zijn onze referenties, de rode onze projecten in uitvoering. Gebruik de filter om zelf een selectie te maken.

 •  

  Stel je eens voor dat je een jobbeurs bezoekt en dat je een paar seconden later op een startbaan van Brussels Airport staat en je de vliegtuigen over je hoofd ziet vliegen. Onmogelijk? Toch niet! Willemen Groep heeft de voorbije maanden gewerkt aan een 360°-video om mee uit te pakken op jobbeurzen. Met een speciale bril word je helemaal ondergedompeld in een virtuele wereld en bezoek je op enkele minuten tijd drie grote werven van Willemen Groep. Surf naar de website van 'Step into your future' (klik bovenaan op het witte plusteken), vraag daar je eigen VR-cardboard aan en dompel jezelf onder in de wereld van Willemen Groep. Veel VR-plezier!
   

 •  

  Willemen was vlak voor de start van het nieuwe voetbalseizoen 2016-2017 klaar met de tweede fase van de vernieuwing van het stadion van eersteklasser KV Mechelen. We zijn er in geslaagd om de werken in sneltreintempo uit te voeren. Dat was ook al zo tijdens fase 1, waarin op een periode van drie maanden de ganse tribune met 5.000 staan- en 2.120 zitplaatsen, een fanshop, fitness en kantines aan de lange zijde van het veld werd opgetrokken. De tribune achter het doel (met ook loges, skyboxen, een kinderdagverblijf en kantoren) werd bovengronds in een tijdspanne van amper vier maanden gerealiseerd. Om dat doel te bereiken, werd zes dagen op zeven de klok rond gewerkt.

WILLEMEN GROEP is vandaag de grootste familiale Belgische bouwgroep. De uitbouw van de Groep raakte tijdens de vierde generatie in een stroomversnelling, o.a. met de overname van aannemingsbedrijven als Franki (1998), Cosimco (2005), Groep De Waal (2005) en wegenbouwers Aswebo (2011) en Aannemingen Van Wellen (2014).

Bouwen aan de toekomst... vergt niet alleen moed en doorzettingsvermogen, maar ook de kritische geest om voortdurend al het bestaande in vraag te stellen, te herdenken en opnieuw op te bouwen op basis van veranderende noden en behoeften in de markt en in de samenleving. De verandering is de uitdaging, de uitdaging is de verandering. WILLEMEN GROEP maakt er een erezaak van om elk project met de hoogste zorg af te werken.

Het doel van WILLEMEN GROEP is om bouwprojecten te realiseren en tijdig op te leveren volgens de wensen van de klant en dit op een gecontroleerde wijze zowel op het vlak van kwaliteit, veiligheid als milieu. Wij steunen hiervoor op gemotiveerde medewerkers, jarenlange knowhow en de nieuwste technologieën.

Zowel in binnen- als buitenland houdt WILLEMEN GROEP er een stevig groeitempo op na. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar nieuw talent met ambitie om de organisatie te versterken. Er wordt daarbij veel belang gehecht aan individuele ontplooiing, gecombineerd met grote betrokkenheid en waardering voor de geleverde prestaties. Uiteraard in een veilige omgeving. Wij houden van een no-nonsense bedrijfscultuur met veel zin voor initiatief en ondernemerschap.

Actueel