Jobdagen bij Aswebo en Van Wellen op zaterdag 21 en 28 januari

Prev Next

Omwille van uitbreiding in België en de internationale projecten hebben Aswebo en Aannemingen Van Wellen tientallen vacatures voor allerhande (ervaren) profielen in de wegenbouw. Beide bedrijven organiseren daarom een jobdag.

Het nieuwe jaar is voor Willemen Groep een jaar vol nieuwe uitdagingen en nieuwe projecten. We houden er zowel in binnen- als buitenland een stevig groeitempo op na en zijn daarom op zoek naar nieuwe collega’s met ambitie om onze organisatie te versterken. 

Kom dus zeker langs op één van onze jobdagen:

  • zaterdag 21 januari 2017 bij Aswebo, Booiebos 4 in Drongen
  • zaterdag 28 januari 2017 bij Aannemingen Van Wellen, Klinkaardstraat 198 in Kapellen

Beide jobdagen lopen van 10 tot 15 uur. Vergeet zeker jouw CV niet.

Ook de andere bedrijven binnen de Willemen Groep zoals Kumpen en AMV Wegenbouw zijn op zoek naar nieuwe medewerkers. Het gaat onder meer om projectleiders, meestergasten, werfleiders, ploegbazen, verantwoordelijken voor freeswerken, elektriciens, wegenwerkers, betoncentralisten, werfleiders asfaltwerken. CV’s kan je opsturen naar jobs@aswebo.be.

Je vindt alle vacatures op www.willemen.be/jobs.

Door een technisch probleem zijn alle mails die tussen 15 december 2016 en 6 januari 2017 toekwamen op jobs@aswebo.be verloren gegaan. Mocht jij in die periode jouw CV langs deze weg bezorgd hebben, vragen wij jou vriendelijk om deze e-mail nogmaals te bezorgen. Onze excuses voor het ongemak.
 

13 January, 2017 - 11:30

Willemen Infra came into being on 1 July 2018 as a result of the merger between Aswebo, Aannemingen Van Wellen and the infrastructure department of Kumpen and is a leading road builder and asphalt and concrete manufacturer.