Teambuilding trapt nieuwe Willemen Academy Masterclass op gang

Prev Next

De nieuwe Willemen Academy Masterclass werd donderdag op gang getrapt met een kennismakingsronde tussen de deelnemers en een dynamische teambuilding. Het is de start van een opleidingstraject voor eigen medewerkers met 19 sessies verspreid over twee jaar.

Willemen Groep koestert de ambitie om de komende jaren verder te blijven groeien. “Maar die ambitie kunnen we pas waarmaken als onze medewerkers meegroeien”, zegt CEO Tom Willemen. “Daarom hebben we binnen onze Willemen Academy sinds 2011 twee kwalitatief hoogstaande opleidingsprogramma’s ontwikkeld op maat van onder meer onze projectleiders en werfondersteunende ingenieurs. We kunnen hiervoor rekenen op de medewerking en expertise van de Confederatie Bouw Antwerpen.”

De Masterclass gaat dieper in op zowel strategisch als operationeel management en leadership skills, maar ook op sociale en juridische aspecten die verband houden met de job. Tom Willemen: “De lessen worden gegeven door docenten die behoren tot de top in hun vakgebied en ook tal van directieleden uit de groep dragen hun steentje bij. We organiseren deze Masterclass omdat we door de razendsnelle veranderingen in het bedrijfsleven allemaal worden uitgedaagd om ons verder te ontwikkelen. Als projectleider of ingenieur in werfondersteuning is deze evolutie des te sterker merkbaar. Er is steeds een toenemende druk om tot een sneller, efficiënter en goedkoper bouwproces te komen en tegelijkertijd de kwaliteit van het eindproduct te verbeteren. Ook het administreren, aansturen en motiveren van medewerkers wordt er met de dag niet eenvoudiger op. We moeten dus niet noodzakelijk harder gaan werken, maar vooral slimmer.”

25 August, 2017 - 11:00