Omgevingsaanleg SportinGenk Park - Genk

Description 

Aanleg Esplanade, strip en polyvalent veld, fitness- en speelzone dat deel uitmaakt van de transformatie van de oude sporthal tot de nieuwe Gymhal met Olympische turntoestellen, een geïntegreerde klimmuur en dansvloer. De omtovering van de voormalige fitness tot een danszaal en aanleg van een activiteitenstrip in het sportbos die de link vormt tussen de nieuwe en vernieuwde sportfaciliteiten. Vernieuwing van het hoogtouwparcours, de hindernissenpiste, de kinderjungle en kinder fit-o-meter. Voorziening van nieuwe sportfaciliteiten zoals een state-of-the-art skatepark met streetparcours, calisthenics en buitenfitness, sportbox, sportweide en spelelementen voor de allerkleinsten.

Tussen de Arcade (nieuwe sporthal) en de Balance (oude sporthal) is een Esplanade aangelegd, een plek waar sporters of bezoekers elkaar ontmoeten, even kunnen ontspannen of waar evenementen kunnen plaatsvinden.

Het SportinGenk Park groeit uit tot de place to be voor sportliefhebbers van alle leeftijden en waar de Dienst Sport en de sportclubs een prachtig allround sportaanbod creëren voor alle doelgroepen.

Willemen Infra - the largest Belgian road construction company - came into being on 1 July 2018 as a result of the merger between Aswebo, Aannemingen Van Wellen and the infrastructure department of Kumpen.

 
location 

Project Details

Contractor
Emiel Van Dorenlaan 144, Genk , Limburg, Belgium
Client 
AGB Genk
Price 
€1.932.932
Architects 
List
Lola
Antea
Engineering Office 
Antea Group Hasselt
Construction period
9 months
Start work
01-2018
End of work
10-2018