Werken op E19 zijn een week vroeger klaar

Prev Next

De werken op de E19 richting Nederland tussen Brecht en Loenhout zijn een week eerder klaar dan gepland. Willemen Infra legt de komende dagen de laatste hand aan de vernieuwing van het wegdek.

Goed nieuws voor wie regelmatig gebruik maakt van de E19 tussen Brecht en Loenhout: de vernieuwingswerken richting Nederland zijn bijna achter de rug. Willemen Infra kan de werkzaamheden een week vroeger afronden dan voorzien. Zondagochtend 18 november zijn de werken in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer volledig klaar.

Willemen Infra vatte de werken op de E19 aan op 19 oktober. Over een afstand van 5,5 km, vanaf het op- en afrittencomplex Brecht tot net voorbij het complex van Loenhout, werd het wegdek vernieuwd in de richting van Nederland. Op de linker- en rechterrijstrook werden de toplaag en een onderlaag vernieuwd. Op de pechstrook was enkel de toplaag asfalt aan vernieuwing toe. De komende dagen worden nog de metalen vangrails op de middenberm vervangen door betonnen veiligheidsconstructies. De werken zouden normaal ruim een maand in beslag nemen, tot 26 november.

 

15 November, 2018 - 10:15

Willemen Infra came into being on 1 July 2018 as a result of the merger between Aswebo, Aannemingen Van Wellen and the infrastructure department of Kumpen and is a leading road builder and asphalt and concrete manufacturer.