Pittig jong talent gezocht!

Als multidisciplinaire bouwgroep met 2.300 medewerkers en een jaarlijkse omzet van 750 miljoen euro, bieden wij onze klanten een bijzonder complementaire waaier aan bouwactiviteiten aan: civiele projecten, industriebouw, residentiële en utilitaire projecten, wegen- en (lucht)havenbouw, al dan niet in combinatie. In België, maar ook in het buitenland.

Om te blijven groeien en onze horizonten te verruimen met frisse ideeën, werven wij in onze diverse business lines elk jaar opnieuw heel wat jong talent aan. Daarom informeren we je graag hoe wij jou kunnen helpen een fijne en succesvolle loopbaan uit te bouwen binnen onze bouwgroep, waar je wordt ingezet volgens je eigen talenten en passie.

Wij zorgen voor een opleiding on-the-job en een begeleiding op maat door één van onze ervaren collega's. Jouw peter of meter zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt. Samen bouwen we aan jouw carrièrepad met alle nodige ondersteuning en de mogelijkheid om externe of in-house opleidingen te volgen. Onze kernwaarden Samenwerking - Innovatie - Respect - Resultaatgerichtheid - Ondernemerschap staan hierbij steeds centraal.

Je mag rekenen op alle middelen die je nodig hebt om jouw job zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Denk maar aan een smartphone, laptop, bedrijfswagen,… Dit allemaal bovenop een aantrekkelijk salarispakket met heel wat extralegale voordelen (hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, Flex Reward,…)

In 2018 werd WINGS (Willemen Intercompany Network for a Great Start) opgericht, een netwerkgroep die alle jongeren in ons bedrijf met mekaar in contact brengt. Interessante workshops, werfbezoeken en heel wat fun vormen de rode draad tijdens de WINGS-events. Een ideaal moment om met andere jongeren in onze groep ervaringen en ideeën uit te wisselen.

Profiel:

  • Je bezit een bouwgerelateerd hogeschool- of masterdiploma;
  • Je bent gebeten door innovatie;
  • Je hebt aanleg om snel nieuwe software aan te leren;
  • Je houdt van uitdagingen en legt voor jezelf de lat steeds hoger;
  • Je hebt een grote interesse in de technische kant van het bouwen;
  • Je hebt een sterk ruimtelijk inzicht en je bent punctueel;
  • Je bent communicatief sterk en vindt het prettig om samen te werken in multidisciplinaire teams;
  • Je draagt graag verantwoordelijkheid voor je werk en stelt jezelf daarvoor flexibel op;
  • Je spreekt Nederlands, andere talen zijn een pluspunt voor je kandidatuur;
  • Je hebt bovenal heel veel goesting om mee te bouwen aan de wereld van morgen.

Vacancy Details

Contractors 
Willemen Groep
Sector 
Bouw
Industrie/Constructie/Installatie
Ingenieurschap
Categories 
Bouw/Constructie
Engineering
Project management
Type Vacature 
Bediende