Aankoper/relatiebeheerder bouwprojecten (Mechelen)

Voor ons hoofdkantoor in MECHELEN zijn we op zoek naar een:

 • Aankoper/relatiebeheerder bouwprojecten(m/v/x)

Jouw power:

 • Jij bent nauwkeurig en zorgt voor gedetailleerde offerteaanvragen voor materialen en diensten. Je kan daarvoor rekenen op de nodige ondersteuning en technische expertise van projectleiders en werkvoorbereiders.
 • Je vergelijkt en controleert de offertes op conformiteit met het lastenboek, de meetstaten en de plannen. Je rapporteert alles ook zo nauwkeurig mogelijk aan je collega’s zodat zij snel en efficiënt een keuze kunnen maken.
 • Je bent een geboren onderhandelaar en weet perfect hoe je de meest interessante leveranciers face-to-face op een commerciële manier benadert om tot een finale overeenkomst te komen. (Deze gesprekken vinden plaats in onze kantoren te Mechelen of op de werf.)
 • Je bent kritisch en evalueert continu de samenwerking met de leveranciers en blijft alert uitkijken naar alternatieve aanbieders op de markt om het aankoopproces continu te optimaliseren.
 • Je zorgt voor de gestructureerde opmaak van de aankoopplanning en volgt die eveneens nauwgezet op. Je streeft daarbij naar de meest efficiënte combinatie van aankopen over de werven en de diverse bedrijfsactiviteiten heen.

Wat heb jij in huis?

 • Je bent een krak in vlot en efficiënt communiceren en hebt oog voor de kleinste details.
 • Je genoot bij voorkeur een hogere opleiding bouwkunde en beschikt over een degelijke werkervaring in de bouwsector (aankoop of werfervaring).
 • Je bent een gepassioneerde teamspeler en een geboren onderhandelaar.
 • Je assertiviteit kenmerkt jou en zorgt er mee voor om vertrouwensrelaties op te bouwen met leveranciers.
 • Je werkt uiterst nauwkeurig en neemt enkel genoegen met de puntjes op de i.
 • Je beheert de Nederlandse taal en kennis van Engels en Frans is een meerwaarde.
 • Je speelt met Microsoft Office.

Waar mag je op rekenen?

Wij streven naar een open bedrijfscultuur met tweerichtingscommunicatie. Je komt terecht in een gedreven team waarin je elkaar complementair aanvult. Met een grote mate van autonomie organiseer je zelf je werk. Bij ons kan je rekenen op een gericht opleidingspakket zodat je je op persoonlijk en professioneel vlak verder kan ontplooien. Je zal je skills verder kunnen ontwikkelen en de kans krijgen om door te groeien in een vooruitstrevende omgeving. We bieden je bijkomend een motiverend salarispakket dat je een extra duwtje in je rug geeft! Met de Flexreward krijg je ook de mogelijkheid je eindejaarspremie om te zetten in extra vakantiedagen, een fietslease, bijkomende verzekering voor je gezinsleden en meer, elk jaar opnieuw, op maat van jouw noden!

 

WILLEMEN GROEP is vandaag één van de grootste familiale Belgische bouwgroepen en is een ambitieuze durver met focus op innovatie.

Door steeds te investeren in complementaire bouwactiviteiten onder één dak, beschikt onze groep vandaag over een uniek voordeel. We bouwen, doen aan infrastructuurwerken, passen renovatietechnieken toe en hebben een cluster projectontwikkeling binnen de groep. Kennis en competentie ontmoeten elkaar in enthousiaste teams die samen het landschap van morgen mee vormgeven.

En dat zit in ons DNA: bij Willemen Groep willen we de brug met de volgende generaties bouwen.

Dit doen we door te vertrouwen op 2.400 getalenteerde medewerkers die mee hun schouders zetten onder tal van indrukwekkende projecten. Bij ons zijn het niet de stenen die het verschil maken, maar al het talent dat we onder onze vleugels hebben. Daardoor kunnen we niet alleen steeds uitdagendere en complexere projecten vlot tot een goed einde brengen, maar is onze groep ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven.

WILLEMEN CONSTRUCT profileert zich hierin als hoofdaannemer van grote projecten zoals kantoorgebouwen, residentiële projecten, hotels, winkelcentra, scholen en andere complexe gebouwen. Onze klanten behoren zowel tot de openbare als de private sector. Onze kracht ligt in DBFMO en PPS projecten, benieuwd? Bekijk zeker onze opgeleverde projecten (https://www.willemen.be/nl/projecten) of nog beter, kom er mee aan bouwen!

Vacancy Details

Contractors 
Willemen Construct
Sector 
Architectuur (services)
Beheer van gebouwen
Bouw
Categories 
Aankoop