Ingenieur Projectplanner Bouw (Mechelen)

Om het team van Willemen Construct te versterken, zijn wij op zoek naar een INGENIEUR PROJECTPLANNER BOUW (M/V/X) :

Jouw power:

 • Je bent een krak in het opstellen van uniforme en gedetailleerde projectplanningen en je start hiermee vanaf de aanbestedingsfase en gaat door over het aankoopproces naar de uitvoering tot oplevering;
 • Je bent een pietje-precies en volgt de evolutie van de werven met een nauwlettend oog op en doet er alles aan om de vooropgestelde planning aan te houden;
 • Je wordt stiekem wild van het kritisch analyseren van de projectplanning zodat de project- en werfleider tijdig de nodige acties kunnen ondernemen;
 • Je bent dus een motiverende team player die een sterke band kan opbouwen met onze projectleiders op de werf en rapporteert aan de technische directie;
 • Met je enthousiasme voor innovatieve bouwtechnieken en -methodes zoals Lean, BIM, 4D- en 5D-planning weet je de rest van het team te inspireren om de optimale uitwerking en integratie ervan te garanderen.

Wat heb jij in huis:

 • Je hebt een Masterdiploma Bouwkunde op zak en kan op minstens 5 jaar relevante ervaring terugvallen;
 • Je kan perfect autonoom werken met de nodige nauwkeurigheid en structuur en kan dit ook overbrengen naar anderen;
 • Een gezonde dosis stress is jouw motivator;
 • Je flexibiliteit om met veranderingen om te gaan siert je en geeft bewijs van je oplossingsgerichte aanpak;
 • Je kent wat van MS Project? Dat is zeker een pluspunt;
 • Je bent Nederlandstalig, maar je kan je ook behelpen in het Frans, Engels en/of Duits;
 • Woon je in de buurt van Mechelen? Handig, want ons hoofdkantoor bevindt zich daar.

Waar mag je op rekenen:

Een zeer gevarieerde job met een aangename afwisseling tussen werken op kantoor en van op de werf. Je komt in contact met verschillende en krijgt de kans om innovatief bezig te zijn.

Wij streven naar een open bedrijfscultuur met tweerichtingscommunicatie. Je komt terecht in een gedreven team waarin je elkaar complementair aanvult. Met een grote mate van autonomie organiseer jij zelf je werk. Je zal weliswaar ondersteund worden door je collega’s van de werf, je leidinggevende en de shared services. Bij ons kan je voorts rekenen op een gericht opleidingspakket zodat je je op persoonlijk én professioneel vlak verder kan ontplooien. Je zal je skills kunnen ontwikkelen en de kans krijgen om door te groeien in een vooruitstrevende omgeving. We bieden je bijkomend een motiverend salarispakket als extra duwtje in de rug. Met de Flexreward krijg je ook de mogelijkheid de eindejaarspremie om te zetten in extra vakantiedagen, een fietslease, bijkomende verzekering voor je gezinsleden en meer, elk jaar opnieuw, op maat van jouw noden.

 

WILLEMEN GROEP is vandaag één van de grootste familiale Belgische bouwgroepen en is een ambitieuze durver met focus op innovatie.

Door steeds te investeren in complementaire bouwactiviteiten onder één dak, beschikt onze groep vandaag over een uniek voordeel. We bouwen, doen aan infrastructuurwerken, passen renovatietechnieken toe en hebben een cluster projectontwikkeling binnen de groep. Kennis en competentie ontmoeten elkaar in enthousiaste teams die samen het landschap van morgen mee vormgeven.

En dat zit in ons DNA: bij Willemen Groep willen we de brug met de volgende generaties bouwen.

Dit doen we door te vertrouwen op 2.400 getalenteerde medewerkers die mee hun schouders zetten onder tal van indrukwekkende projecten. Bij ons zijn het niet de stenen die het verschil maken, maar al het talent dat we onder onze vleugels hebben. Daardoor kunnen we niet alleen steeds uitdagendere en complexere projecten vlot tot een goed einde brengen, maar is onze groep ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven.

WILLEMEN CONSTRUCT is hoofdaannemer van allerlei types van gebouwen; gemengde projecten, kantoren, residentiële gebouwen en algemene utiliteitsgebouwen. Gaande van eenvoudige tot de meest complexe constructies voor klanten die behoren tot zowel tot de openbare als de private sector.

 

Hoe kan je dag eruit zien? Ontdek het hier: https://youtu.be/Qjgd3NEYXxc  .

 

Vacancy Details

Contractors 
Willemen Construct
Sector 
Architectuur (services)
Beheer van gebouwen
Bouw
Vastgoed / Immo
Categories 
Bouw/Constructie
Engineering