Projectdirecteur

Binnen Willemen Groep is Cosimco gespecialiseerd in huisvesting voor bedrijven zoals productie- en logistieke gebouwen en kantoorgebouwen. Utiliteitsbouw en collectieve huisvesting behoren eveneens tot de activiteiten. Naast de klassieke uitvoering van een architecturaal ontwerp dat van een opdrachtgever wordt ontvangen, hebben we een eigen design & build team dat een project van A (zoeken van een gepast stuk bouwgrond) tot Z (oplevering) kan uitwerken. De klemtoon wordt gelegd op industriële complexen, waarbij naast de kwaliteit en de prijs, de snelheid waarmee het gebouw ter beschikking van de klant wordt gesteld evenzeer belangrijk is.

Als projectdirecteur ben jij een belangrijke spilfiguur binnen het projectteam en neem jij de lead bij een belangrijke privé klant waar wij momenteel een aantal projecten in uitvoering hebben en waar wij in 2021 een groot mooi en uitdagend gebouw mogen gaan realiseren. Je bent zowel de financiële als operationele eindverantwoordelijke voor deze projecten. Je handelt in nauw overleg met onze directeur uitvoering en staat garant voor een kwalitatief hoogstaand eindresultaat binnen de vooropgestelde uitvoeringstermijnen en budgetten.

Je geeft de nodige omkadering en support aan onze project-en werfleiders en volgt mee het beheer op van materieel, middelen en mede-contractanten.

Concreet neem jij de verantwoordelijkheid bij:

  • uitvoeren van bouwprojecten op deze site
  • zorgen voor tevredenheid, goedkeuring en waardering van opdrachtgever
  • projecten binnen het budget en binnen de gestelde termijn uitvoeren met het oog op een goede rentabiliteit
  • zorg dragen voor een hoogstaande kwaliteit van uitvoering
  • verzekeren van dagelijkse controle en leiding

Profiel ? Vanuit studie en ervaring ben je goed vertrouwd met de technische kennis die de realisatie van onze projecten vergt. Wij zoeken iemand die reeds een sterke ervaring als projectdirecteur kan voorleggen. Je bent een stressbestendig en oplossingsgericht denker en doener die niets aan het toeval over laat. Wij bieden jou een uitdagende job in een zeer innovatieve en vooruitstrevende bouwgroep. Je inzet en zorg voor onze projecten zullen ruimschoots worden gecompenseerd door een competitief salaris- en voordelenpakket, naast de vele opportuniteiten die geboden zullen worden om je blijvend te vervolmaken als doorwinterde professional.

Interesse? Contacteer dan Jill Augustynen via 0471/800594 (ook via Whatsapp).

Vacancy Details

Contractors 
Cosimco