PROJECT PDF
 
 
 
Willemen Groep
Boerenkrijgstraat 133, BE - 2800 Mechelen
tel +32 15 569 965, groep@willemen.be
 
Omgevingsaanleg SportinGenk Park - Genk
 
 
Activities
Road construction
General roadworks
 
Contractor
Willemen Infra
 
Location 
Emiel Van Dorenlaan 144, Genk , Limburg, Belgium
 
Client
AGB Genk
 
Price
€1.932.932
 
Architects
List
Lola
Antea
 
Engineering Office
Antea Group Hasselt
 
Construction period 
9 months
 
Start work 
01-2018
 
End of work 
10-2018
 

Aanleg Esplanade, strip en polyvalent veld, fitness- en speelzone dat deel uitmaakt van de transformatie van de oude sporthal tot de nieuwe Gymhal met Olympische turntoestellen, een geïntegreerde klimmuur en dansvloer. De omtovering van de voormalige fitness tot een danszaal en aanleg van een activiteitenstrip in het sportbos die de link vormt tussen de nieuwe en vernieuwde sportfaciliteiten. Vernieuwing van het hoogtouwparcours, de hindernissenpiste, de kinderjungle en kinder fit-o-meter. Voorziening van nieuwe sportfaciliteiten zoals een state-of-the-art skatepark met streetparcours, calisthenics en buitenfitness, sportbox, sportweide en spelelementen voor de allerkleinsten.

Tussen de Arcade (nieuwe sporthal) en de Balance (oude sporthal) is een Esplanade aangelegd, een plek waar sporters of bezoekers elkaar ontmoeten, even kunnen ontspannen of waar evenementen kunnen plaatsvinden.

Het SportinGenk Park groeit uit tot de place to be voor sportliefhebbers van alle leeftijden en waar de Dienst Sport en de sportclubs een prachtig allround sportaanbod creëren voor alle doelgroepen.

Willemen Infra

Booiebos 4
9031 Drongen (Belgium)
tel + 32 9 282 60 30
infra@willemeninfra.be
website

Willemen Infra - the largest Belgian road construction company - came into being on 1 July 2018 as a result of the merger between Aswebo, Aannemingen Van Wellen and the infrastructure department of Kumpen.
     © Willemen Groep