Spontane sollicitatie - project Oosterweel (Willemen Infra en Franki Construct)

Wie vandaag wil meebouwen aan de toekomst van morgen zit goed bij Willemen Infra en Franki Construct. Wij werken aan de meest uitdagende en dynamische projecten in verschillende regio's.

Ook bij het Oosterweelproject in Antwerpen werken wij mee aan de weg van morgen.
Willemen Infra en Franki Construct maken deel uit van het consortium Roco (samenwerking tussen verschillende bouwgroepen) dat een groot deelproject toegewezen heeft gekregen binnen het project Oosterweel. Dit deelproject omvat de bouw van de Kanaaltunnels en de overkapping van de noordelijke ring op Rechteroever. (Zie kaart onderaan de vacature)

Wilt u de komende 10 jaar niet alleen lezen over het Oosterweelproject, de werf van de eeuw, maar er ook effectief uw steen aan bijdragen? Kom dan ons team versterken!

Hoe bouw jij mee aan de strafste plannen?

Aangezien er verschillende functies nodig zijn voor dit gigantische project kan u spontaan solliciteren en zullen wij u daarna terug contacteren.

Een greep uit de functies die wij zoeken: 

- Werfleider

- Projectleider / projectmanager

- Directeur wegenwerken

- Milieu manager

- Medewerker kwaliteit, veiligheid, milieu (KVM)

- Technieker

- Werkvoorbereider

- Calculator

- Business intelligence specialist

- Finance medewerker

- Administratief bediende

- Verantwoordelijke verzekeringen

- ...

Waar kan je bij ons op rekenen?

  • Een uitdagende job bij het project van de eeuw
  • Een markconform loon afhankelijk van ervaring en competenties
  • Een aangename werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontplooiing
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Willemen Infra - toonaangevende Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep.

Franki Construct, behorend tot Willemen Groep, is een gerenommeerde bouwfirma gespecialiseerd in burgerlijke bouwkunde, industriebouw, tunnels en gebouwen. Dankzij onze vakkennis en efficiënte uitvoering van de werken, worden wij regelmatig betrokken bij grote infrastructuurwerken. Hiervoor rekenen wij op het enthousiasme van onze 200 collega's.

Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur.

Heb je interesse?

Aarzel dan niet om spontaan te solliciteren!

Gelieve je gedetailleerde CV door te sturen.

Voor meer informatie kan je telefonisch contact opnemen met de personeelsdienst op het nummer 09/321.22.54.

Vacancy Details

Contractors 
Willemen Infra
Sector 
Bouw
Categories 
Admin/Secretariaat/Onthaal
Engineering
Milieu/Veiligheid
Algemene Directie
Operationele bedrijfsleiding
Installatie/Onderhoud/Herstellingen
Kwaliteit
Electriciteit/Electronica/Electromech.
Bouw/Constructie
Hoger management