Ontdek dit weekend woonproject Koeveld in Diest

Prev Next

Maak dit weekend kennis met het nieuwe woonproject Koeveld op de voormalige slachthuissite in Diest. Op zowel zaterdag 14 als zondag 15 november (van 13 tot 17 uur) organiseert Willemen Real Estate infodagen op de site zelf. Locatie is het Handelsplein in Diest. Koeveld zal bestaan uit 15 huizen, 37 appartementen en een buurtwinkel. De site bevindt zich vlak bij de Demervallei en het provinciedomein Halve Maan.

Willemen start volgend jaar met de bouw van wijk Koeveld. Deze nieuwe wijk is op maat van mensen die de troeven van wonen nabij de stad willen combineren met de rust en ruimte van een groene omgeving. Met de fiets of het openbaar vervoer bereiken de toekomstige bewoners op slechts op enkele minuten het centrum van Diest. Ook voor het woon-werkverkeer is de locatie van Koeveld ideaal, aangezien meerdere uitvalswegen en snelwegen zich in de nabijheid bevinden.

Koeveld biedt geïnteresseerden uiteenlopende woontypes aan met één, twee of drie slaapkamers, verspreid over gebouwen met twee of drie verdiepingen. De site wordt vormgegeven zoals een begijnhof met een gezellige binnentuin met daarrond de woningen en appartementen. Op dit autoluwe binnenhof en in de privétuinen kunnen kinderen naar hartelust spelen. Parkeren gebeurt veilig ondergronds. Bovengronds worden fietsenstallingen voorzien. Langs de Oude Baan komt er een commerciële handelsruimte.

Koeveld biedt haar kopers een woning op maat. De afwerking van de woningen is trouwens volledig naar de smaak van de kopers. Logisch, want zij kiezen hun interieur zelf. Onze leveranciers werden zorgvuldig uitgekozen en staan allen garant voor vakmanschap en kwaliteit. In de geselecteerde toonzalen kunnen kopers terecht voor advies op maat en persoonlijke begeleiding. Ook op energetisch vlak biedt Koeveld maatwerk. Standaard wordt uitgegaan van een uitstekend geïsoleerde bouwschil, ondersteund door een passend technisch concept. De woningen kunnen, indien gewenst, aangepast worden naar een passieve woning.

Tenslotte zijn ook de prijzen in Koeveld erg aantrekkelijk. De appartementen in Koeveld hebben allen één of twee slaapkamers. Je koopt hier een éénslaapkamer appartement vanaf 112.000 euro (excl. kosten), tweeslaapkamer appartementen zijn beschikbaar vanaf 172.500 euro (excl. kosten). Een woning met 3 slaapkamers en privétuin koop je al vanaf 209.500 euro (excl. kosten).

Meer info vindt u op www.koeveld.be.

13 Novembre, 2015 - 14:30