Ploegen polyvalente wegenwerkers (woonachtig in alle regio's)

Bedrijfsinfo

Willemen groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur.

Aswebo werd opgericht in 1947 en is het acroniem voor Asfalt, Wegenis- en Bouwwerken. Aswebo groeide na een aantal gerichte uitbreidingen (Mobilmat, Vandamme-Madoe, Aannemingen Van Wellen, AMV Wegenbouw en Kumpen Infra) uit tot één van de meest toonaangevende aannemingsbedrijven in wegenbouw in België. Aswebo behoort sinds 2011 tot de Willemen Groep. Naast de kernactiviteit als wegenbouwer, beton- en asfaltproducent leggen we ons ook toe op civiele werken en recycling van asfalt- en betonpuin. Dat maakt van de Aswebo-groep dé onbetwiste full service partner voor alle wegen- en bouwwerken.

 

Wij zoeken extra volwaardige ploegen polyvalente wegenwerkers (2 à 3 arbeiders die min of meer ervaring hebben met klinkers leggen, borduren zetten, huisaansluitingen, metselen, riolering leggen, grondwerken, ...). Deze ploegen mogen woonachtig zijn in het gehele land. Zij vertrekken met de camionette van thuis naar onze werven en omgekeerd. Uiteraard moeten de ploegleden in dezelfde regio wonen. Zij hoeven niet naar ons kantoor in Drongen te komen (enkel om te solliciteren). Voor losse sollicitaties moeten wij onderzoeken of u kan toegevoegd worden aan een bestaande ploeg die met de camionette vanuit uw regio vertrekt naar de werven. 

Verwacht:

zelfstandig kunnen werken; ervaring in de wegenbouw hebben; flexibel zijn; gemotiveerd zijn ; minimum 5 jaar ervaring in de wegenbouw; het aantal jobs voor arbeiders zonder bouwopleiding en/of ervaring in de (wegen)bouw is beperkt tot ongeveer 1 op 3 om redenen van kwaliteit van het geleverde werk, stabiel werkverleden hebben.

Vereiste studies:
Geen specifieke studievereisten
Talenkennis: NEDERLANDS (goed)
Werkervaring: minstens 5 jaar ervaring
Dient in het bezit te zijn van rijbewijs type(s): B

Biedt:

Contract van onbepaalde duur
Tijdregeling: Voltijds

Vast werk in een financieel bijzonder sterk bedrijf. Firmavervoer (camionette) naar en van de werven van thuis uit. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor in Drongen te komen.

 

Résumé de l'offre

Entrepreneurs 
Sector 
Bouw
Catégories 
Bouw/Constructie
Type Vacature 
Arbeider