Schoolverlaters - STEP INTO YOUR FUTURE WITH FRANKI CONSTRUCT!

Franki Construct nv, behorend tot de groep Willemen, is een gerenommeerde bouwfirma gespecialiseerd in burgerlijke bouwkunde, industriebouw, tunnels en gebouwen. Dankzij haar vakkennis en efficiënte uitvoering van de werken, wordt Franki Construct regelmatig betrokken bij grote infrastructuurwerken. Franki Construct kan hiervoor rekenen op het enthousiasme van een 200-tal werknemers.

Ter versterking van haar team, is Franki Construct momenteel op zoek naar schoolverlaters.

YOUNG POTENTIALS (m/v)

Binnen Franki Construct word je ingezet volgens je eigen talenten en passie.
Wij zijn actief op zoek naar schoolverlaters die kunnen ingezet worden binnen diverse afdelingen : Calculatie - Tekenkamer - Werven - Werkvoorbereiding.

Wij zorgen voor een opleiding on-the-job en een op maat gemaakte begeleiding door één van onze ervaren collega's.

Vanuit HR krijg je ook de nodige ondersteuning en je krijgt de mogelijkheid om externe of inhouse opleidingen te volgen.

Bouwen aan de toekomst... vergt niet alleen moed en doorzettingsvermogen, maar ook de kritische geest om voortdurend al het bestaande in vraag te stellen, te herdenken en opnieuw op te bouwen op basis van veranderende noden en behoeften in de markt en in de samenleving. De verandering is de uitdaging, de uitdaging is de verandering.

WILLEMEN GROEP maakt er een erezaak van om elk project met de hoogste zorg af te werken. Goede service, kwaliteit, beroepsernst en competentie zijn de kernwaarden van onze werkcultuur. Ook bij Franki Construct zijn dit zaken die wij ernstig nemen.

Onze waarden Samenwerking - Innovatie - Respect - Resultaatgerichtheid - Ondernemerschap dragen wij hoog in het vaandel.

Profiel:

  • Je bezit een bouwgerelateerd hogeschool of master diploma;
  • Je bent gebeten door innovatie;
  • Je hebt aanleg om snel nieuwe software aan te leren;
  • Je houdt van uitdagingen en legt voor jezelf de lat steeds hoger;
  • Je hebt een grote interesse in de technische kant van het bouwen;
  • Je hebt een sterk ruimtelijk inzicht en je bent punctueel;
  • Je bent communicatief sterk en vindt het prettig om samen te werken in multidisciplinaire teams;
  • Je draagt graag verantwoordelijkheid voor je werk en stelt jezelf daarvoor flexibel op;
  • Je spreekt Nederlands, andere talen zijn een pluspunt voor je kandidatuur.

Aanbod:

Uitdagende job in een zeer innovatieve en vooruitstrevende bouwgroep. Er wacht jou een sterk gevarieerde functie waarbij je bijdrage levert aan unieke en technisch complexe projecten. Je komt terecht in een toffe werksfeer en verder kan je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, maaltijdcheques en naargelang je functie ook een firmawagen.

Résumé de l'offre

Entrepreneurs 
Sector 
Bouw
Catégories 
Bouw/Constructie
Type Vacature 
Bediende

Entrepreneurs