Omgevingsaanleg SportinGenk Park - Genk

Description 

Aanleg Esplanade, strip en polyvalent veld, fitness- en speelzone dat deel uitmaakt van de transformatie van de oude sporthal tot de nieuwe Gymhal met Olympische turntoestellen, een geïntegreerde klimmuur en dansvloer. De omtovering van de voormalige fitness tot een danszaal en aanleg van een activiteitenstrip in het sportbos die de link vormt tussen de nieuwe en vernieuwde sportfaciliteiten. Vernieuwing van het hoogtouwparcours, de hindernissenpiste, de kinderjungle en kinder fit-o-meter. Voorziening van nieuwe sportfaciliteiten zoals een state-of-the-art skatepark met streetparcours, calisthenics en buitenfitness, sportbox, sportweide en spelelementen voor de allerkleinsten.

Tussen de Arcade (nieuwe sporthal) en de Balance (oude sporthal) is een Esplanade aangelegd, een plek waar sporters of bezoekers elkaar ontmoeten, even kunnen ontspannen of waar evenementen kunnen plaatsvinden.

Het SportinGenk Park groeit uit tot de place to be voor sportliefhebbers van alle leeftijden en waar de Dienst Sport en de sportclubs een prachtig allround sportaanbod creëren voor alle doelgroepen.

Willemen Infra, le plus important constructeur de routes belge, a vu le jour le 1er juillet 2018 de la fusion entre Aswebo, Aannemingen Van Wellen et le département infra de Kumpen.

 
emplacement 

Détails du projet

Entrepreneur
Emiel Van Dorenlaan 144, Genk , Limburg, Belgique
Maître(s) d'ouvrage 
AGB Genk
Montant 
€1.932.932
Architecte 
List
Lola
Antea
Bureau d'études 
Antea Group Hasselt
Délai
9 mois
Début des travaux
01-2018
Fin des travaux
10-2018