Rioolrenovatie arbeiders met passie (Kumpen Renovatietechnieken)

Functie

Voor het uitvoeren van onze rioolrenovatieprojecten over gans België en deels in Nederland zijn we op zoek naar gemotiveerde en competente medewerkers (M/V/X) die zin hebben voor verantwoordelijkheid en avontuur.

Profiel

Onze doelgroep zijn medewerkers die willen werken en flexibel zijn. Het werken in besloten ruimten (riolen) schrikt u niet af. De aard van het werk behelst om af en toe op logement te gaan. Ervaring in betonherstellingen en injectietechnieken is een pluspunt maar geen must.

Aanbod

Je maakt deel uit van een van de meest toonaangevende bouwbedrijven van het land. Je werkt in een team van collegiale, gemotiveerde en creatieve vakmensen die van aanpakken weten en die jou zullen bijstaan om je job op een professionele manier tot een goed einde te brengen. Binnen onze onderneming is er ruimte voor persoonlijke groei en ondernemerschap. Voor deze functie wordt een attractief salaris geboden.

Interesse?

Solliciteer via https://www.willemen.be/nl/vacature/rioolrenovatie-arbeiders-met-passie-kumpen-renovatietechnieken

Meer info? Bel Jeroen Evens - HR - gsm 0473/95.21.54 - jeroen.evens@willemeninfra.be

Vergeet ook zeker niet onze nieuwe Facebookpagina te liken en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes en vacatures. Klik hiervoor op volgende link: https://www.facebook.com/willemeninfra

Résumé de l'offre

Entrepreneurs 
Sector 
Architectuur (services)
Beheer van gebouwen
Bouw
Milieutechnologie
Vastgoed / Immo
Catégories 
Bouw/Constructie