Projectleider Speciale Technieken (Regio Antwerpen-Brussel)

Ter versterking van ons team bij Willemen Construct kijken wij momenteel uit naar een

Projectleider Speciale Technieken (m/v/x)

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de totale procedure bij het opzetten van allerlei speciale technieken in gebouwen zoals HVAC, liften, elektriciteit, loodgieterij, sanitair, ...

Functie:

 • Je begeleidt de speciale technieken op verschillende werven in uitvoering in goede banen;
 • Door je ervaring bekijk je de voorstellen van de studiebureaus op een zeer kritische manier en zoekt, daar waar mogelijk, naar verbetervoorstellen voor de klant;
 • Je staat in voor de onderhandeling, de opmaak van contracten, de uitvoering en oplevering van de uitvoering van allerlei speciale technische installaties;
 • Je bewaakt het budget, de kwaliteit en volgt deze nauwgezet op;
 • Hiervoor werk je nauw samen met de projectleiders op de werven;
 • Je deelt jouw kennis met jouw collega’s;
 • Dit doe je voornamelijk voor werven op de as Antwerpen-Brussel en je komt geregeld op kantoor te Mechelen of Hasselt;
 • Ook bij de aanbestedingen/offertevragen speel jij een belangrijke rol : de calculator kan terugvallen op jouw technische expertise op vlak van technieken, je geeft ondersteuning door het analyseren van offertes of door zelf een raming op te stellen en een realistische inschatting te maken van de kosten.

Profiel:

 • Je beschikt minstens over een master industrieel ingenieur elektromechanica of je bent gelijkwaardig door ervaring;
 • Je beschikt over de nodige BIM-basisvaardigheden;
 • Relevante ervaring is een must, ook je inzet en doorzettingsvermogen zijn belangrijk;
 • Je bent pragmatisch en assertief ingesteld en je durft je standpunt te verdedigen bij werfvergaderingen;
 • Je beschikt over sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden;
 • Je bent zeer nauwkeurig en resultaatgericht en werkt proactief;
 • Je bent Nederlandstalig en je hebt een stevige basiskennis van Frans, Engels is een pluspunt;
 • Je flair en manier van communicatie zorgen ervoor dat je niet moet overtuigen maar dat men je standpunt gewoon volgt;
 • Je kent de markt van installateurs en fabrikanten en je bent op die manier ook mee met de laatste nieuwe ontwikkelingen;
 • Duurzaamheid en circulariteit zijn voor jou geen holle woorden, je probeert deze elementen telkens te integreren in je projecten.

Aanbod:

Wij streven naar een open bedrijfscultuur met tweerichtingscommunicatie. Je komt terecht in een gedreven team waarin je elkaar complementair aanvult. Met een grote mate van autonomie organiseer jij zelf je werk. Je zal weliswaar ondersteund worden door je collega’s van de werf, je collega’s projectleiders Speciale Technieken en je leidinggevende. Bij ons kan je voorts rekenen op een gericht opleidingspakket zodat je je op persoonlijk én professioneel vlak verder kan ontplooien. Je zal je skills kunnen ontwikkelen en de kans krijgen om door te groeien in een vooruitstrevende omgeving. We bieden je bijkomend een motiverend salarispakket als extra duwtje in de rug. Met de FlexReward krijg je ook de mogelijkheid de eindejaarspremie om te zetten in extra vakantiedagen, een fietslease, bijkomende verzekering voor je gezinsleden en meer, elk jaar opnieuw, op maat van jouw noden.

Contact

Bij interesse ontvangen wij graag je kandidatuur via onze CV warehouse. Als je vragen hebt, kan je Jill Augustynen contacteren op 0471/80.05.94.

WILLEMEN GROEP is vandaag één van de grootste familiale Belgische bouwgroepen en is een ambitieuze durver met focus op innovatie.
Door steeds te investeren in complementaire bouwactiviteiten onder één dak, beschikt onze groep vandaag over een uniek voordeel. We bouwen, doen aan infrastructuurwerken, passen renovatietechnieken toe en hebben een cluster projectontwikkeling binnen de groep. Kennis en competentie ontmoeten elkaar in enthousiaste teams die samen het landschap van morgen mee vormgeven.
En dat zit in ons DNA: bij Willemen Groep willen we de brug met de volgende generaties bouwen.
Dit doen we door te vertrouwen op 2.400 getalenteerde medewerkers die mee hun schouders zetten onder tal van indrukwekkende projecten. Bij ons zijn het niet de stenen die het verschil maken, maar al het talent dat we onder onze vleugels hebben. Daardoor kunnen we niet alleen steeds uitdagendere en complexere projecten vlot tot een goed einde brengen, maar is onze groep ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven.


WILLEMEN CONSTRUCT is hoofdaannemer van allerlei types van gebouwen; gemengde projecten, kantoren, residentiële gebouwen en algemene utiliteitsgebouwen. Gaande van eenvoudige tot de meest complexe constructies voor klanten die behoren tot zowel tot de openbare als de private sector. Onze kracht ligt in DBFMO en PPS projecten, benieuwd? Bekijk zeker onze opgeleverde projecten of nog beter, kom er mee aan bouwen!

 

Résumé de l'offre

Entrepreneurs 
Willemen Construct