Aankoper

Functie:

Voor al je aankoopdossiers ben je van A-Z het aanspreekpunt, van prijsaanvraag tot een correct contract. Dit kan alleen maar door een persoonlijke betrokkenheid. Technisch ben je gebeten om voor elk dossier uit te zoeken hoe de vork in de steel zit en wat de elementen zijn die prijsbepalend zijn voor deze activiteit. Je werkt hiervoor nauw samen met het projectteam om voor elke aankoop de juiste context te hebben. Je houdt hiervoor ook een goede band met de markt voor de specialiteiten die jij opvolgt: welke evoluties zijn er qua producten of diensten, welke leveranciers en onderaannemers positioneren zich op welke manier, wie heeft er vandaag veel of juist weinig werk, … je onderhoudt hiervoor goede persoonlijke contacten binnen de sector.

Voor elke aankoop ontvang je van het projectteam een inkoopaanvraag met bijhorend budget. Je stemt met het projectteam af over de aan te schrijven leveranciers en onderaannemers. Daarna ga je aan de slag om de juiste partijen in de markt te motiveren voor ons project. Je bent het aanspreekpunt en zorgt voor een goede informatie-uitwisseling om de beste offerte mogelijk te maken. Indien nodig ga je samen met de onderaannemers naar de werf om samen met het projectteam de verschillende mogelijke oplossingen te bekijken. De beste technische oplossing is van groot belang binnen onze complexe projecten, niet alleen qua prijs maar ook qua uitvoerbaarheid en planning. Dit wordt mee afgewogen bij de finale vergelijking van de verschillende partijen. Met de best geplaatste partijen onderhandel je verder om tot een zo compleet mogelijk contract te komen. Je zoekt hierbij actief naar het evenwicht tussen ons als hoofdaannemer en hen als onderaannemer/leverancier, wat voor ons belangrijk is voor een succesvolle uitvoering van het contract.

Binnen Franki Construct streven we naar partnerships, en willen we een duurzame relatie opbouwen met onze onderaannemers en leveranciers. Na onderhandeling maak je samen met de projectleiding een voorstel tot contract, welk wordt gepresenteerd aan de directie. Na goedkeuring rond je het contract volledig administratief af, in samenwerking met het secretariaat. Tot slot volg je ook eventuele meerwerken of bijbestellingen na contractsluiting verder actief op, omdat deze info van wezenlijk belang is voor nieuwe projecten.

Profiel:

Je gaat op een kritische manier om met leveranciers / onderaannemers. Je zoekt steeds naar de beste oplossing. Je bent zeer kostenbewust. Jij houdt rekening met het voorziene budget en zorgt steevast voor een goede prijsonderhandeling. Je hebt een sterke bouwtechnische kennis.. Deze kennis is noodzakelijk om een goede inschatting te kunnen maken van hoe lang zaken precies duren op de werf en hoeveel materiaal werkelijk kost. Die technische skills vormen een grote troef bij de aankoop, het maakt van jou een geduchte onderhandelaar. Je kunt zelfstandig werken, maar je bent ook een echte teamplayer. Je maakt deel uit van een team waar ieder eigen dossiers heeft. Doch is het belangrijk om van elkaars kennis en professionele relaties maximaal te profiteren. Je kunt meerdere projecten tegelijk aan. Het beheersen van de aankoopplanningen van jouw projecten is essentieel. Je bent woonachtig in de ruime omgeving van Kontich. Je hebt een vaste kantoorplek in onze zetel te Kontich, maar je hebt eveneens de optie om 1 à 2 dagen per week van thuis uit werken. Je gaat ook regelmatig naar je projecten om ter plaatse te gaan kijken met leveranciers / onderaannemers. Hierin ben je flexibel. 90% van de voertaal binnen onze aankoopafdeling is Nederlands. Ook Frans en Engels kunnen aan bod komen.

Aanbod:

Bovenop een aantrekkelijk salaris en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden (firmawagen+tankkaart, laptop, gsm, maaltijdcheques, groepsverzekering, invaliditeitsverzekering, hospitalisatieverzekering) bieden wij je een uitdagende functie, unieke projecten in een team van gedreven collega's en reële doorgroeimogelijkheden binnen een bedrijf met toekomst.

Interesse? Contacteer dan Jill Augustynen via 0471/80.05.94.

 

Résumé de l'offre

Entrepreneurs 
Franki Construct