Description

Met onze jarenlange ervaring in de realisatie van (hoge)scholen en universiteiten hebben we bij Willemen Groep maar één doel voor ogen: onze klanten de beste prijs-kwaliteitsverhouding bieden.

Dit kan enkel doordat onze teams van bij de ontwerpfase op proactieve en inventieve wijze meedenken en nauwgezet de planning opvolgen. Op die manier kunnen wij de klanten vaak verrassen met oplossingen die duurzamer, gunstiger en vroeger dan gepland kunnen worden opgeleverd.

Daarnaast vormt het potentieel aan complementaire aannemings- en toeleveringsbedrijven binnen de Groep een bijzonder sterke troef bij grotere of complexere projecten.

Franki behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep, één van de grotere spelers in de bouwsector. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Willemen General Contractor, Cosimco, Franki Construct, Aswebo en Aannemingen Van Wellen.

Cosimco behoort sinds 2005 tot de Willemen Groep, één van de grotere spelers in de bouwsector. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Willemen General Contractor, Franki Construct, Franki, Aswebo en Aannemingen Van Wellen.

Franki Construct behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep, één van de grotere spelers in de bouwsector. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Willemen General Contractor, Cosimco, Franki, Aswebo en Aannemingen Van Wellen.

Willemen General Contractor is opgericht in 1999 en vormde de basis voor het ontstaan van de Willemen Groep. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Cosimco, Franki Construct, Franki, Aswebo en Aannemingen Van Wellen.

Aannemingsbedrijven