Willemen Construction

Info

Willemen Groep is sinds het najaar van 2016 actief in Luxemburg, met de bedoeling om zich blijvend te vestigen als belangrijke partner op de Luxemburgse bouwmarkt.

Contact

rue Léon Laval, 17
3372
Leudelange
Luxemburg
Tel 
+352 55 99 55-1
LU 28865730
Willemen Groep verkoopt haar Luxemburgse activiteiten
Willemen Construction komt in Franse handen. Het Luxemburgse bouwbedrijf is overgenomen door Léon Grosse.

Willemen Groep, de grootste familiale bouwgroep van België en een internationale speler, biedt zijn expertise nu ook aan via de nv Willemen International, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Luxemburg. Deze vennootschap is ook medeaandeelhouder van Willemen Construction nv en Willemen Promotion nv.

Willemen Construction nv is perfect aangepast aan de specifieke kenmerken van de Luxemburgse bouwsector doordat het de tradities en de knowhow van een familiale groep die al decennialang een goede naam heeft, combineert met een team van spelers dat al vele jaren actief is op de Luxemburgse bouwmarkt.

Willemen Construction beschouwt zijn klanten als partners en die aanpak komt helemaal tot uiting in de verwezenlijking van sleutel-op-de-deurprojecten, maar ook in de optimalisering en de ontwikkeling van vastgoedprojecten.

Wij koesteren de ambitie om een toonaangevende speler te worden in Luxemburg door toegevoegde waarde te creëren, bouwteamprojecten te optimaliseren en ontwikkelen, en creatieve en vernieuwende oplossingen te zoeken. Hierbij hebben we altijd oog voor de verwachtingen van de klanten en alle betrokkenen bij het project.

Samenwerking, respect en innovatie … Willemen Construction steunt op de waarden van de groep en de kennis van de Luxemburgse cultuur om elke bouwplaats tot een goed einde te brengen, zodat iedereen erbij wint.
Passie, communicatie, discipline … Ook deze waarden zetten onze beloften kracht bij.