Medewerkers WEBO ontdekken toekomstige werkplek

Prev Next

Eind dit jaar verhuist maatwerkbedrijf WEBO naar een nieuwbouw op de BelOrta-site in de Kempenarestraat in Sint-Katelijne-Waver. Vrijdag konden alle 190 medewerkers kennismaken met hun toekomstige werkplek.

Cosimco is in november gestart met de realisatie van de nieuwbouw. Vandaag is de ruwbouw helemaal klaar. “De verhuizing naar de nieuwe locatie moet bijdragen tot een verhoogde zichtbaarheid. Het wordt een efficiënte, functionele en vlot toegankelijke werkplaats met ruimte voor ateliers, refter, kleedkamers, sanitair, parking, fietsenstalling, burelen, enz.”, zegt directeur Werner Dom.

Het nieuwe gebouw zal ook vergaderzalen hebben en er is een aparte loods voor de groendienst en materialen voor elektromontage. Werner Dom: “We beschikken over een gevarieerd aanbod van diensten en knowhow. In principe kunnen we voor elk bedrijf een meerwaarde bieden bv. door het groenonderhoud van hun terrein, het verpakken van materiaal, het uitvoeren van montageopdrachten, enz. Dankzij de nieuwbouw zullen we in de toekomst ook over een moderne infrastructuur beschikken, wat een extra troef is.”

 

15 mei, 2017 - 12:00

Cosimco is gespecialiseerd in huisvesting voor bedrijven, utiliteitsbouw en collectieve huisvesting en behoort sinds 2005 tot de Willemen Groep.