Ontdek onze vernieuwde brochure met Augmented Reality

Prev Next

Onze brochure steekt helemaal in het nieuw en is bovendien verrijkt met Augmented Reality! Wat dat precies betekent, lees je hieronder. De brochure zelf ontdek je hier.

Willemen Groep is vandaag de grootste familiale Belgische bouwgroep. De voorbije jaren en decennia raakte de uitbouw van onze groep in een stroomversnelling, o.a. met de overname van aannemingsbedrijven als Franki (1998), Cosimco (2005), groep De Waal (2005) en wegenbouwers Aswebo (2011) en Aannemingen Van Wellen (2014). Kumpen (sinds 2011 voor 50% deel van de groep) wordt vanaf 2018 helemaal geïntegreerd.

Om de 'Willemenfamilie' op een goede en overzichtelijke manier aan u voor te stellen, werd werk gemaakt van een grondige update van onze groepsbrochure. In deze brochure komt u alles te weten over de verschillende activiteiten van onze groep, onze lokale verankering en tegelijk ook onze internationale aanwezigheid en ambities.

Nieuw is de verrijking van de brochure met Augmented Reality. In de brochure zal je hier en daar het VEEEW-icoontje tegenkomen. Als je die pagina scant met de VEEEW app, dan wordt in een digitale layer (AR) over de foto's heen meer beeldmateriaal (foto's, video's) getoond van onze projecten. Het loont zeker de moeite om eens uit te proberen!

Veel lees- en kijkplezier!
 

16 mei, 2017 - 16:15