Zeven 'grote werven' voor Willemen Infra

Prev Next

Het Agentschap Wegen en Verkeer neemt dit jaar nog 242 kilometer autostrade onder handen. Op 32 locaties verspreid over Vlaanderen en Brussel wordt gewerkt aan de snelwegen. Willemen Infra neemt al zeker zeven van die ‘grote werven’ voor zijn rekening.

Ook in 2019 wordt fors geïnvesteerd in de autosnelwegen en gewestwegen ter verbetering van de verkeersveiligheid en doorstroming van alle weggebruikers. Willemen Infra werd aangeduid om zeven ‘grote werven’ uit te voeren. Een overzicht:

E19 tussen Sint-Job-in-‘t-Goor en Kleine Bareel
Structureel onderhoud.
Tussen 5 juli en 15 augustus 2019.

E34 in Assenede
Bouw brug stroomstraat.
Vanaf maart tot mei 2019.

E34 in Balgerhoeke
Sanering brug over afleidingskanaal Leie.
Vanaf 15 februari tot november 2019.

E40 t.h.v. Zwijnaarde
Sanering brug Scheldekanaal.
Tussen maart en mei 2019.

E17 tussen Zwijnaarde en Destelbergen
Asfaltwerken en structureel onderhoud.
Vanaf 17 juni tot eind augustus.

A18 tussen Jabbeke en Gistel
Structureel onderhoud richting Frankrijk.
Vanaf 23 april tot juni 2019.

R0 t.h.v. Tervuren
Ingrepen afwatering en taludstabilisatie.
In april 2019.

In Wallonië staan we in voor de vernieuwing en uitbreiding van de E40 tussen Alleur en Loncin.

Wegenwerken brengen helaas ook hinder voor de weggebruikers met zich mee. Om de hinder zo veel als mogelijk te beperken, worden waar mogelijk maatregelen getroffen zoals nachtwerk, volcontinue werken of door zoveel mogelijk in de vakantieperiode te plannen. Op www.wegenenverkeer.be/grotewerven vind je meer info over de hinder die verwacht kan worden.

4 maart, 2019 - 14:30

Willemen Infra is een toonaangevende, Belgische wegenbouwer met een regionale aanwezigheid in zowel Vlaanderen als Wallonië. Een belangrijke troef is dat we alle aspecten van het bouwproces in eigen beheer hebben. Bovendien schuwt ons team van 1.000 goed opgeleide en ervaren medewerkers weekend- noch nachtwerk om opdrachten tijdig af te werken. Daarnaast zijn we dankzij onze eigen COPRO-gecertificeerde productie- en recyclagesites één van de belangrijkste producenten voor asfalt en wegenisbeton.