Onderneming van het Jaar

Onderneming van het Jaar 2013

Dinsdag 8 oktober 2013 was voor Willemen Groep een bijzondere dag. Het is de dag waarop we in het Auditorium 2000 op de Heizel werden uitgeroepen tot ‘Onderneming van het Jaar’ en deze prijs mochten ontvangen uit handen van Europees President Herman Van Rompuy. Willemen Groep voegde zich die avond bij het rijtje van toonaangevende ex-winnaars zoals Soudal, Omega Pharma en Studio 100.

Het moment waarop Herman Van Rompuy ons bedrijf als winnaar aankondigde, is er één om nooit meer te vergeten. Het is de eerste keer dat deze prestigieuze eer te beurt valt aan een bedrijf dat actief is in de bouwsector. Hiermee krijgt onze sector eindelijk de erkenning die ze verdient. Maar in de eerste plaats is deze titel een bekroning op het werk van iedere medewerker en ieder bedrijf binnen de Willemen Groep.

'Onderneming van het Jaar' is een organisatie van EY in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis.
Bekijk hier de foto's van de prijsuitreiking.
 

We zijn enorm fier op deze onderscheiding. Het is een teken van appreciatie voor het werk van alle bedrijven binnen Willemen Groep en al onze medewerkers.
Johan en Tom Willemen
Willemen Groep

Taart en gebak voor al onze medewerkers

De titel 'Onderneming van het Jaar' is in de eerste plaats een bekroning op het werk van al onze 2.000 medewerkers. Daarom hadden we daags na de verkiezing een smakelijke verrassing in petto voor hen.

Met de hulp van La Lorraine Bakery Group, de winnaar van 'Onderneming van het Jaar 2012', werd er taart geleverd op alle kantoren en éclairs op alle werven. In totaal werden maar liefst 80 taarten en 2.500 éclairs bezorgd aan alle 20 kantoren en de 139 lopende werven van de groep verspreid over het ganse land. Een traktatie die onze medewerkers op prijs stelden, getuige de foto's die we tijdens die dag mochten ontvangen.
 

Felicitaties

Naast de vele bloemen en kaartjes die ons werden toegestuurd, mochten we ook via de sociale media heel wat felicitaties in ontvangst nemen. Vele van onze medewerkers en collega's en heel wat bekende landgenoten stuurden naar aanleiding van onze verkiezing tot 'Onderneming van het Jaar 2013' een tweet de wereld in.
 

video 

Willemen Groep - Onderneming van het Jaar 2013

Onderneming van het Jaar 2013 - Groep Willemen