PROJECTFICHE
 
 
 
Willemen Groep
Boerenkrijgstraat 133, BE - 2800 Mechelen
tel +32 15 569 965, groep@willemen.be
 
Colruyt Group - Halle
 
 
Activiteiten
Gebouwen
Kantoren
 
Aannemingsbedrijf
Cosimco
 
Uitgevoerde werken
Nieuwbouw kantoorgebouw (fase 1) en uitbreiding parking
 
Locatie 
Edingensesteenweg 196, Halle, Brussels, België
 
Bouwheer
Colim, Colruyt
 
Bedrag
€6.557.050
 
Architecten
Architectenbureau Colruyt ABC
 
Studiebureau
Studiebureau Vangheluwe
 
Uitvoeringstermijn 
1 jaar 4 maanden
 
Start werken 
08-2014
 
Einde werken 
12-2015
 

Cosimco bouwde voor Colruyt Group nieuwe kantoren voor de hoofdzetel aan de Edingensteenweg in Halle. Het kantoorcomplex telt vier verdiepingen, een technische verdieping en is onderkelderd. Het nieuwe gebouw beslaat een oppervlakte van 10.500 m² en werd wind- en waterdicht en met gedeeltelijke afwerking opgeleverd.

De landschapskantoren zijn ingepland rond een centrale kern en de bovengrondse structuur is opgetrokken in prefab beton kolommen, balken en welfsels. De gevels zijn deels in parament uitgevoerd,  deels in vezelcementbekleding en deels in volkernbeplating. De technische verdieping is uitgevoerd in een staalstructuur met stalen sandwichpanelen als gevelbekleding.

Daarnaast omvat het project alle grondwerken, isolatiewerken, dakdichting, aluminium buitenschrijnwerk en zonnewering, tegelwerken en blauwe hardsteenwerken,  riolering, bezettingswerken, trappen enz.

Tenslotte werd een nieuwe betonplaat aangelegd voor de fietsenberging en een parking van ongeveer 6.000 m² in asfalt, betonklinkers en grasdallen.

De werken zijn begin augustus 2014 gestart en liepen tot eind 2015. Cosimco realiseerde eerder al enkele winkels voor Colruyt en Dreamland in o.a. Kontich, Boom, Ninove en Deurne.

Categorie: Gebouwen; Kantoren

Cosimco

Kartuizersweg 1
2550 Kontich (België)
tel +32 3 450 77 00
info@cosimco.be
www.cosimco.be

Cosimco is gespecialiseerd in huisvesting voor bedrijven, utiliteitsbouw en collectieve huisvesting en behoort sinds 2005 tot de Willemen Groep.
     © Willemen Groep