PROJECTFICHE
 
 
 
Willemen Groep
Boerenkrijgstraat 133, BE - 2800 Mechelen
tel +32 15 569 965 , groep@willemen.be
 
E411 Namen-Brussel - Eghezée-Thorembais-Saint-Trond
 

Projectdetails


Activiteiten
Wegenbouw
Betonwerken

Aannemingsbedrijven
Willemen Infra

locatie
E411
België
Namur BE

Bouwheer
Service Public de Wallonie

Bedrag
€3.141.000

Uitvoeringstermijn 
2 maanden

Start werken 
04-2015

Einde werken 
06-2015


 

Het werk omvatte de herstelling van het wegdek (tussen Eghezée en Thorembais-Saint-Trond) in gewapend beton. Het project werd uitgevoerd in twee fases.

Fase 1 hield werken in op de pechstrook, rechterrijstrook en gedeeltelijk de middelste rijstrook. De pechstrook werd volledig opgebroken. Ook het wegdek in doorlopend gewapend beton en de fundering van de rechter en middelste rijstrook werden opgebroken. Het wegdek werd heraangelegd in doorlopend gewapend beton en dit rust op de nieuwe fundering van magere beton. Er zit een tussenlaag in asfalt tussen de fundering en het wegdek.

Gedurende fase 2 werden er herstellingswerken uitgevoerd aan het doorlopend gewapend beton en werd een toplaag in KWS aangelegd op rijstroken 2 en 3.

Categorie: Wegenbouw; Betonwerken

Willemen Infra

Booiebos 4
9031 Drongen (België)
tel + 32 9 282 60 30
infra@willemeninfra.be
website

Willemen Infra is een toonaangevende, Belgische wegenbouwer met een regionale aanwezigheid in zowel Vlaanderen als Wallonië. Een belangrijke troef is dat we alle aspecten van het bouwproces in eigen beheer hebben. Bovendien schuwt ons team van 1.000 goed opgeleide en ervaren medewerkers weekend- noch nachtwerk om opdrachten tijdig af te werken. Daarnaast zijn we dankzij onze eigen COPRO-gecertificeerde productie- en recyclagesites één van de belangrijkste producenten voor asfalt en wegenisbeton.