Omgevingsaanleg SportinGenk Park - Genk

Beschrijving 

Aanleg Esplanade, strip en polyvalent veld, fitness- en speelzone dat deel uitmaakt van de transformatie van de oude sporthal tot de nieuwe Gymhal met Olympische turntoestellen, een geïntegreerde klimmuur en dansvloer. De omtovering van de voormalige fitness tot een danszaal en aanleg van een activiteitenstrip in het sportbos die de link vormt tussen de nieuwe en vernieuwde sportfaciliteiten. Vernieuwing van het hoogtouwparcours, de hindernissenpiste, de kinderjungle en kinder fit-o-meter. Voorziening van nieuwe sportfaciliteiten zoals een state-of-the-art skatepark met streetparcours, calisthenics en buitenfitness, sportbox, sportweide en spelelementen voor de allerkleinsten.

Tussen de Arcade (nieuwe sporthal) en de Balance (oude sporthal) is een Esplanade aangelegd, een plek waar sporters of bezoekers elkaar ontmoeten, even kunnen ontspannen of waar evenementen kunnen plaatsvinden.

Het SportinGenk Park groeit uit tot de place to be voor sportliefhebbers van alle leeftijden en waar de Dienst Sport en de sportclubs een prachtig allround sportaanbod creëren voor alle doelgroepen.

Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen.

 
locatie 

Projectdetails

Aannemingsbedrijf
Emiel Van Dorenlaan 144, Genk , Limburg, België
Bouwheer 
AGB Genk
Bedrag 
€1.932.932
Architecten 
List
Lola
Antea
Studiebureau 
Antea Group Hasselt
Uitvoeringstermijn
9 maanden
Start werken
01-2018
Einde werken
10-2018