Onderhoud voetpaden wijk Koekoek-Aartselaar

Beschrijving 

De gemeente Aartselaar investeert in de eerste helft van 2016 in wegeniswerken in de wijk Koekoek.
In de straten J. Van Hooflaan, J. Blockxlaan, E. Hullebroecklaan, Tinnelaan en de Benoitlaan zal Aannemingen Van Wellen volgende wegeniswerken uitvoeren:
vernieuwen van voetpaden, aanleg van nieuwe groenperken en beplanting tegen de rijweg en de volledige heraanleg van het kruispunt J. Blockxlaan en E. Hullebroecklaan

Deze wegenwerken zijn noodzakelijk om de kwaliteit en de veiligheid van het wegennet op peil te houden en om een oplossing te bieden voor de parkeermoeilijkheden in de buurt.
Het was tot hiertoe al een uitdaging om door het slechte weer de hinder voor de bewoners tot een minimum te beperken. Door de professionaliteit en flexibiliteit van onze werknemers zijn alle werken toch tijdig en vakkundig uitgevoerd.

Categorie: Wegenbouw; Algemene wegenwerken

WILLEMEN INFRA beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de uitvoerende werken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben we in eigen beheer: laboratoria, studiediensten, onderhoudsdiensten, landmeters, signalisatie, … Ook in de haven en de petrochemie zijn we sterk vertegenwoordigd.

 
locatie 

Projectdetails

Aannemingsbedrijf
J. Blockxlaan, Aartselaar, Antwerpen, Belgium
Bouwheer 
Pidpa
Bedrag 
€600.000
Start werken
02-2016