Recycling: brekerij en betoncentrale - Gent

Beschrijving 

Aswebo is naast wegenis- en rioleringswerken ook gespecialiseerd in het verwerken van bouw- en sloopafval.

Het bedrijf beschikt over rupsmobiele breek- en zeefinstallaties waardoor we ons steentje kunnen bijdragen om op een milieubewuste wijze de afvalberg te verkleinen. Het bouwafval wordt selectief gerecycleerd tot COPRO-gekeurde puingranulaten. Die kunnen dan later worden toegepast in één van onze projecten in de wegenbouw en infrastructuurwerken of in onze beton- en asfaltcentrales voor in de wegenis gebruikte eindproducten.

De installaties van het bedrijf zijn mobiel en kunnen dus zonder problemen naar verschillende bouwwerven worden verplaatst om ter plekke grote hoeveelheden puin te breken. Op die manier kan onze klant dure transportkosten uitsparen en dragen we daarenboven extra zorg voor het milieu. Dankzij een doeltreffende organisatie staat Aswebo garant voor korte laad- en lostijden en voor een efficiënte opvolging van de aangeleverde stromen.

Door de ideale ligging (Haven Gent ± 5 km van E17 Destelbergen & ± 15 km van E40 Merelbeke & Zwijnaarde) zijn we vlot bereikbaar vanuit alle provincies. Ook zijn onze beton- en asfaltcentrale in dezelfde straat als de breekwerf waardoor kostenbesparend afname en leveringen kunnen gecombineerd worden.

WILLEMEN INFRA beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de uitvoerende werken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben we in eigen beheer: laboratoria, studiediensten, onderhoudsdiensten, landmeters, signalisatie, … Ook in de haven en de petrochemie zijn we sterk vertegenwoordigd.

 
locatie 

Projectdetails

Aannemingsbedrijf
Daniël Kinetstraat, Gent, Oost-Vlaanderen, Belgium