Residentie Sint-Janshof - Mechelen

Beschrijving 

Het nieuwbouwproject “Sint Janshof” bevindt zich tussen de Sint-Janstraat en de Van Hoeystraat, waar voorheen de Sint-Janschool huisvestte. In de Sint-Janstraat werd de oude gevel van het schoolgebouw bewaard en geïntegreerd in het nieuwe project. Gelegen in een rustige omgeving vlakbij de Sint-Janskerk en het Hof Van Busleyden, doch in het bruisende centrum van Mechelen, geniet deze residentie van een unieke ligging.

De Grote Markt bevindt zich op wandelafstand en openbaar vervoer, scholen en winkels zijn steeds in de onmiddellijke omgeving. Residentie ‘Sint Janshof’ is een standingvol nieuwbouwproject bestaande uit 43 appartementen en 6 ééngezinswoningen in een aangelegd domein van ongeveer 58 are. Van de 43 appartementen zijn er 23 gelegen in de Sint Janstraat en 20 in het binnengebied tussen de Sint-Janstraat en de Van Hoeystraat. Dit binnengebied vormt een groene omgeving en een oase van rust. De ééngezinswoningen zijn gelegen in de Van Hoeystraat.

Categorie: Gebouwen; Residentieel - Projectontwikkeling

Willemen Real Estate is de afdeling projectontwikkeling binnen de Willemen Groep.

Willemen Construct is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Willemen General Contractor en de bouwafdeling van Kumpen.

 
locatie 

Projectdetails

Sint-Janstraat, Mechelen, Antwerpen, België
Bouwheer 
Willemen Real Estate
Bedrag 
€9.500.000
Architecten 
Schellen Architecten
Uitvoeringstermijn
1 jaar 10 maanden
Start werken
12-2009
Einde werken
10-2011