Residentie Statio - Wolvertem

Beschrijving 

Het nieuwbouwproject Residentie Statio is gelegen langs de Tramlaan in Wolvertem, tegenover het nieuw administratief centrum van de gemeente, in het nieuwe woonuitbreidingsgebied.

Residentie Statio omvat 41 appartementen, verdeeld over 3 gebouwen met een oppervlakte van 63 m² tot 112 m². Het project biedt voor elke woonbehoefte een oplossing op maat door de beschikbaarheid van 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen. De meeste appartementen hebben een uitkragend, zonnig, zuidwest-georiënteerd terras, sommige beschikken over een tuin. De dakterrassen zijn zeer uitgestrekt.

De 3 gebouwen delen een ondergrondse parkeergarage, waarvan de inrit gelegen is aan de Tramlaan. Alle woongelegenheden zijn te bereiken via een lift vanuit de parkeergarage, waar zich ook de autostaanplaatsen, privatieve kelderbergingen en gemeenschappelijke fietsenstallingen bevinden. Ook de gemeenschappelijke tellerlokalen en de vuilnisberging zijn hier ondergebracht.

Categorie: Gebouwen; Residentieel - Projectontwikkeling

Willemen Real Estate is de afdeling projectontwikkeling binnen de Willemen Groep.

Willemen Construct is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Willemen General Contractor en de bouwafdeling van Kumpen.

 
locatie 

Projectdetails

Tramlaan 1-3, Wolvertem, Vlaams Brabant, België
Bouwheer 
Willemen Real Estate
Bedrag 
€6.200.000
Architecten 
Architectenassociatie Atrio
Studiebureau 
Stabilos (stabiliteit), SG-E3 (speciale technieken)
Uitvoeringstermijn
1 jaar 6 maanden
Start werken
04-2014
Einde werken
10-2015