RVT Saint-Joseph - Verviers

Beschrijving 

Franki heeft het rusthuis Saint-Joseph in Verviers gerenoveerd en uitgebreid. Het rusthuis werd vernieuwd conform de geldende normen. De nieuwbouw doet de capaciteit stijgen van 110 naar 200 bedden (114 ROB-bedden en 86 RVT-bedden) verspreid over 170 eenpersoonskamers en 15 tweepersoonskamers. De werkzaamheden werden opgedeeld in twee fasen over een periode van drie jaar. Fase A omvatte de renovatie van de westelijke vleugel, de bouw van twee vleugels achteraan en de verbouwing van de kapel tot een polyvalente zaal. Fase B ging over de renovatie van het centrale gedeelte van het gebouw en de oostelijke vleugel.

 

Categorie: Gebouwen; Zorg - Renovatie
 

Franki behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep en is gespecialiseerd in de bouw en renovatie van gebouwen en in de burgerlijke bouwkunde.

 
locatie 

Projectdetails

Aannemingsbedrijf
Chaussée de Heusy, Verviers, Liege, België
Bouwheer 
CPAS Verviers, SPI
Bedrag 
€10.000.000
Architecten 
Altiplan
Creative Architecture
Studiebureau 
Lemaire
Uitvoeringstermijn
4 jaar 5 maanden
Start werken
06-2010
Einde werken
11-2014