Van der Valk Hotel - Verviers

Beschrijving 

Reconversie van een oud douanegebouw tot een viersterrenhotel met 100 kamers, conferentiezaal, restaurant en buitenzwembad. De totale oppervlakte bedraagt 8.000 m². Het gebouw is een laag energiegebouw dat gebruik maakt van geothermie.

Categorie: Gebouwen; Commercieel - Renovatie
 

Franki behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep, één van de grotere spelers in de bouwsector. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Willemen General Contractor, Cosimco, Franki Construct, Aswebo en Aannemingen Van Wellen.

 
locatie 

Projectdetails

Aannemingsbedrijf
Rue de la Station 4, Verviers, Liege, Belgium
Bouwheer 
Van Der Valk Hotels
Bedrag 
€4.681.000
Architecten 
Michel Losseau
Studiebureau 
BCT & BEI
Oppervlakte bovengronds 
8 000m²
Uitvoeringstermijn
1 jaar 4 maanden
Start werken
04-2008
Einde werken
08-2009