Assistent-Projectleider Renovaties

Binnen Willemen Groep is Cosimco gespecialiseerd in huisvesting voor bedrijven zoals productie- en logistieke gebouwen en kantoorgebouwen. Utiliteitsbouw en collectieve huisvesting behoren eveneens tot de activiteiten. Naast de klassieke uitvoering van een architecturaal ontwerp dat van een opdrachtgever wordt ontvangen, hebben we een eigen design & build team dat een project van A (zoeken van een gepast stuk bouwgrond) tot Z (oplevering) kan uitwerken. De klemtoon wordt gelegd op industriële complexen, waarbij naast de kwaliteit en de prijs, de snelheid waarmee het gebouw ter beschikking van de klant wordt gesteld evenzeer belangrijk is. Een belangrijke pijler binnen Cosimco is ook de renovatieafdeling en ter versterking hiervan zoeken wij een nieuwe collega.

Wij willen voor bedrijven een geprefereerde bouwpartner zijn. Ook als zij bepaalde aanpassingen of renovaties willen doen aan hun bestaande gebouwen kunnen zij op Cosimco rekenen. Voor De Lijn en Equans geven wij aan vele woningen in de onmiddellijk omgeving van Antwerpen een nieuwe bestemming. Deze woningen worden omgebouwd naar transfogebouwen waarbij een totale nieuwbouw of zeer grondige renovatie is voorzien.

Functie 

  • Bijstaan van het projectteam en projectleider op alle deelgebieden
  • Coördineren en assisteren bij de uitvoeringsplannen
  • Voorbereiding en assisteren van aankoopdossiers
  • Uitwerken van detailplanningen voor bepaalde onderdelen van de globale planning
  • Uitwerken van uitvoeringsprocedures, technische dossiers, faseringen en mogelijke variante oplossingen waarbij tevens rekening wordt gehouden met de bijhorende kwaliteit- en veiligheidsaspecten
  • Mede aansturen van teams/onderaannemers op de werf 

Profiel

Vanuit studie en ervaring ben je goed vertrouwd met de technische kennis die de realisatie van onze renovatieprojecten vergt regio Antwerpen-Brussel. Een bouwtechnisch diploma of achtergrond is hierbij belangrijk. Net als ook de reeds opgedaan expertise in het vakgebied renovaties, dit gaande van ruwbouw tot afwerking. Kennis Nederlands is voldoende. Een rijbewijs B is een must. 

Aanbod

✔️ Groeimogelijkheden en fijne collega's waarbij je je gewaardeerd voelt

✔️Geen nummer in een grote boîte, wél een unieke persoonlijkheid in een hecht familiebedrijf

✔️Werken op zeer gevarieerde projecten met verantwoordelijkheid

✔️ Aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen

✔️ Combinatie kantoor in Kontich + werven

✔️ Staff trips. Sportactiviteiten, vesparijden , kaas-en wijnavond , bowling ,...

Contact

Graag online solliciteren in onze CV Warehouse waar je ook je cv en motivatiebrief kan opladen. Voor meer informatie kan je telefonisch terecht bij Jill Augustynen op 0471/80.05.94. Voor deze vacature wensen wij geen beroep te doen op freelancers of externe rekruteringskantoren.

Vacature Details

Aannemingsbedrijven 
Cosimco
Sector 
Bouw
Categorieën 
Bouw/Constructie
Engineering
Recruiter info
Jill Augustynen
M +32 471 80 05 94

Aannemingsbedrijven