Expert coördinatie technieken (Oosterweel)

Bij Willemen Infra draait alles rond de strafste plannen. Als deel van de Tijdelijke Maatschap Rechteroever Compleet (TM ROCO), werken Willemen Infra en Franki Construct mee aan de verbinding tussen de Scheldetunnel en de R1, zowel in noordelijke als in oostelijke richting. Samen kijken we vooruit en geven we de toekomst vorm. We creëren kansen en ruimte om te leren en te groeien. Zo kunnen we altijd kwaliteit afleveren, hoe complex een project ook is.

Momenteel zijn we voor het project Oosterweelverbinding actief op zoek naar een expert coördinatie technieken.

Hoe bouw jij mee aan de strafste plannen?

Opmaken van technische plannen en studies betreffende de werfinrichting , zowel voor elektriciteit , water , data , enz. Aansturen van studiebureau, externe partners en nutsmaatschappijen.

  • Instaan voor de taakverdeling, ondersteuning en controle van de Team Leaders Techniek;
  • Analyseren en signaleren van complexe problemen gerelateerd aan de nutsvoorzieningen op de werf en voorbereiden van verbeteringsvoorstellen die besproken worden met de teamleaders met als doel de werking van het departement efficiënter te maken;
  • Aanwerven en opvolgen van nieuwe techniekers voor een welbepaalde specialiteit en rapporteren aan de Logistiek Manager. Opvolgen en rapporteren van de kwaliteit van het afgeleverde werk aan de Logistiek Manager;
  • Opstellen en goedkeuren van een permanentielijst met als doel voldoende werkkrachten te voorzien om de dagelijkse werking het hele jaar door te garanderen;
  • Aansturen van één of meerdere Team Leaders Techniek. Werfinrichtingsplannen mee uitwerken;
  • Leiden van vergaderingen met stakeholders (intern en extern).

Beheren van magazijn techniek in overeenstemming met complexere opdrachten voor de werfvoorzieningen, in overleg met Logistiek Manager plan van aanpak opstellen voor de aanpak van interventies en herstellingen en aanpassingen aan werfinrichting, onderhandeling met leveranciers.

Wat heb je in huis? 

  • Opleidingsniveau / studierichting: Bachelor in een Technische richting;
  • Vereiste talenkennis: NL/ENG;
  • Ervaring (aantal jaren – sector) die cruciaal is voor de uitvoering v/d functie: Min 6 jaar in een Technische richting.

Waar kan je bij ons op rekenen?

Er wacht jou een sterk gevarieerde functie met tal van opportuniteiten en ruimte voor ontplooiing. Verder kan je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met tal van extralegale voordelen.

Interesse?

Heb je interesse of wens je graag meer informatie? Contacteer Gregory Bovée via gregory.bovee@willemeninfra.be of +32 473 31 71 35.

Vacature Details

Aannemingsbedrijven 
Willemen Infra
Sector 
Architectuur (services)
Bouw
Industrie/Constructie/Installatie
Ingenieurschap
Installatie/Onderhoud/Herstellingen
Landbouw/Bosbouw/Visserij
Milieu
Categorieën 
Project management
Professionele Diensten
Milieu/Veiligheid
Kwaliteit
IT
Installatie/Onderhoud/Herstellingen
Human Resources
Hoger management
Electriciteit/Electronica/Electromech.
Commerciële binnendienst (B2C)
Bouw/Constructie
Boekhouding
Architectuur/-diensten
Arbeider
Algemene Directie
Admin/Secretariaat/Onthaal
Aankoop
Recruiter info
Gregory Bovée
HR Officer

Aannemingsbedrijven