Schoolverlaters

Op zoek naar je straffe eerste job?

Bij Willemen Groep, één van de grootste familiale bouwbedrijven in België, draait alles rond de strafste plannen. Als hecht familiebedrijf willen we deze plannen realiseren met en voor onze mensen. Samen kijken we vooruit en geven we de toekomst vorm. We creëren kansen en ruimte om te leren en te groeien. Zo kunnen we altijd kwaliteit afleveren, hoe complex een project ook is.

Onze bedrijven Willemen Construct, Cosimco en Franki Construct verwelkomen jou graag als young potential die haar/zijn vleugels wil spreiden om hun teams te versterken!

Waar of hoe kan jij bij ons mee komen bouwen aan de strafste plannen?

✔️ Calculatie

✔️ Werfleiding

✔️ Projectleiding

✔️ Werkvoorbereiding

Wat heb je in huis?

✔️ Een master of bachelor diploma bouwkunde

✔️ Nederlands is je moedertaal. Een extra taal machtig? Top!

✔️ Technische affiniteit met bouwen ️

✔️ Counting on you. Je bent communicatief sterk

Waar kan je bij ons op rekenen?

Bij Willemen Groep kies je voor samenwerking, respect, innovatie, resultaatgerichtheid en ondernemerschap. Je werkplek voelt aan als een tweede thuis die een sterk geheel vormt waar altijd oog is voor de toekomst.

Wij garanderen je:

✔️ Groeimogelijkheden en fijne collega’s die je waarderen;

✔️ Dat je geen nummer bent in een grote boîte, maar wél een unieke persoonlijkheid in een hecht familiebedrijf;

✔️ Werk op gevarieerde bouwprojecten;

✔️ Een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen (smartphone, laptop, firmawagen, flexibel verloningsprogramma,…);

✔️ Een straffe toffe job waarbij je werkt op kantoor, op de werf en van thuis uit;

✔️ Fun! Sportactiviteiten, kerstfeestjes, teambuildings,…

Daarnaast zorgen wij voor een opleiding on-the-job en een begeleiding op maat door één van onze ervaren collega's. Jouw meter of peter zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt. Samen bouwen we aan jouw carrière en je persoonlijke ontwikkeling dankzij tal van externe of in-house opleidingen.

Wist je dat…?

…we in 2018 WINGS (Willemen Intercompany Network for a Great Start) hebben opgericht? Dat is ons intern netwerk dat alle jongeren binnen onze groep met elkaar in contact brengt dankzij interessante workshops, werfbezoeken en heel wat fun! Ideaal om de andere youngsters te leren kennen en ervaringen en ideeën uit te wisselen.

Ja, ik wil een straffe en veelbelovende eerste job!

Bel onze recruiter Jill Augustynen op 0471 80 05 94. Zij gaat samen met jou op zoek naar je ideale job binnen onze groep!

Vacature Details

Aannemingsbedrijven 
Willemen Groep
Sector 
Bouw
Ingenieurschap
Industrie/Constructie/Installatie
Categorieën 
Bouw/Constructie
Project management