Werfbediende Regio Limburg

Bij Willemen Groep, één van de grootste familiale bouwbedrijven in België, draait alles rond de strafste plannen. Als hecht familiebedrijf willen we deze plannen realiseren met en voor onze mensen. Samen kijken we vooruit en geven we de toekomst vorm. We creëren kansen en ruimte om te leren en te groeien. Zo kunnen we altijd kwaliteit afleveren, hoe complex een project ook is.

Binnen de groep profileert Willemen Construct zich als hoofdaannemer van grote projecten zoals kantoorgebouwen, residentiële projecten, hotels, winkelcentra, scholen en andere complexe gebouwen. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Mechelen en we hebben ook een vestiging in Hasselt.

 

Om onze werfteams te versterken, zijn wij op zoek naar een WERFBEDIENDE regio Limburg.

Je zal starten op werven in Zonhoven, Maasmechelen en Roermond.

Hoe bouw jij mee aan de strafste plannen?

Je bent verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van het projectteam:

  • Je zorgt voor de nodige documenten bij de opstart van een werf (werfmeldingen, werfdagboek,…);
  • Je brengt de personeelsadministratie in orde (je noteert de aanwezigheden van onze eigen mensen op de werf, je registreert onderaannemers,…);
  • Je zorgt voor de ontvangst en de correcte afhandeling van leveringen op de werf;
  • Je beheert de stock.

Wat heb je in huis?

  • Je bent een administratieve duizendpoot en hebt ook een technisch/bouwkundig inzicht;
  • Je hebt feeling met de bouwsector, m.a.w. je kent de materialen, de verschillende bouwfasen, normeringen (zoals ISO) enz.;
  • Je bent vlot met de meest courante MS Office programma’s, vooral Excel- en Word kennen voor jou geen geheimen. Ervaring met Sharepoint is een plus.
  • Durven Engels en Frans spreken.

Waar kan je bij ons op rekenen?

Je maakt deel uit van één van de meest toonaangevende bouwbedrijven van het land. Je werkt in een team van collegiale, gemotiveerde en creatieve vakmensen die van aanpakken weten en die je zullen bijstaan om je job op een professionele manier tot een goed einde te brengen.

Je mag rekenen op een voltijds contract van onbepaalde duur. Je werkt een 40-uren week, waardoor je op jaarbasis 12 ADV-dagen opbouwt, en volgt verder het collectief bouwverlof, waarvan drie weken tijdens de maand juli en twee weken kerstvakantie. Aanvullend kan je zes verlofdagen vrij inplannen. Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, maaltijdcheques en een firmawagen.

Bij Willemen Groep kies je voor samenwerking, respect, innovatie, resultaatgerichtheid en ondernemerschap. Je werkplek voelt aan als een tweede thuis die een sterk geheel vormt waar altijd oog is voor de toekomst.

Sinds de zomer van 2020 rollen we met Willemen Construct een vernieuwd strategisch plan uit. Met CONSTRUCTief blauw, zoals het plan heet, kijken we vijf jaar vooruit in de tijd en bieden we een antwoord op een aantal uitdagingen in de bouwsector: de schaarste op de arbeidsmarkt, de complexere regelgeving, digitalisatie, prijsdruk, circulariteit en modulair bouwen. CONSTRUCTief blauw is een knipoog naar de bedrijfsnaam, de kleur van de bouwstenen in het logo, de manier van samenwerken en het blue ocean strategiemodel. In essentie draait CONSTRUCTief blauw rond de toegevoegde waarde die we als aannemingsbedrijf bieden aan onze klanten. Wij denken met hen mee en zetten hun wensen creatief en innovatief om in concrete plannen. Zodra de klant tevreden is, beginnen we te bouwen met partners die volgens dezelfde kwaliteitsnormen en met dezelfde waarden werken als wij. Het resultaat? Realisaties waar onze collega’s trots op zijn en tevreden klanten die graag met ons werken.

Vacature Details

Aannemingsbedrijven 
Willemen Construct
Sector 
Construction
Categorieën 
Building/Construction
Admin./Secretarial Services
Recruiter info
Ivan Malfliet
HR-Consultant
T +3215560914

Aannemingsbedrijven