Woonproject Nieuw Berchem krijgt eerste steen

Prev Next

Aan de Onze-Lieve-Vrouwestraat in Berchem is zaterdag de symbolische eerste steen gelegd van het nieuwbouwproject Nieuw Berchem. Op de site waar vroeger de Lotusgarage was gevestigd, verrijzen 58 appartementen met één, twee of drie slaapkamers. Alle flats zullen vanop hun ruime terras uitkijken over een grote binnentuin. 65 procent van de appartementen is al verkocht.

Willemen bouwt op een toplocatie tussen het Antwerpse Zuid en de wijk Zurenborg aan ‘Nieuw Berchem’. Het bouwperceel is 3.150 vierkante meter. De helft ervan gaat naar privétuinen voor de gelijkvloerse appartementen en een gemeenschappelijke groene ruimte met waterpartij. Een ondergrondse parkeergarage zal plaats bieden aan 67 wagens. Ook de fietser krijgt een belangrijke plaats in het project. Zo komen er fietsenstallingen die uitgerust zijn met elektrische laadplaatsen.
 

19 juni, 2017 - 11:30

Willemen General Contractor is opgericht in 1999 en vormde de basis voor het ontstaan van de Willemen Groep. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Cosimco, Franki Construct, Franki, Aswebo en Aannemingen Van Wellen.