•  

  Deze kaart geeft u een overzicht van de projecten die Willemen Groep in een recent verleden heeft uitgevoerd en waar we vandaag aan het werk zijn. De groene speldjes zijn onze referenties, de rode onze projecten in uitvoering. Gebruik de filter om zelf een selectie te maken.

 •  

  Stel je eens voor dat je een jobbeurs bezoekt en dat je een paar seconden later op een startbaan van Brussels Airport staat en je de vliegtuigen over je hoofd ziet vliegen. Onmogelijk? Toch niet! Willemen Groep heeft de voorbije maanden gewerkt aan een 360°-video om mee uit te pakken op jobbeurzen. Met een speciale bril word je helemaal ondergedompeld in een virtuele wereld en bezoek je op enkele minuten tijd drie grote werven van Willemen Groep. Surf naar de website van 'Step into your future' (klik bovenaan op het witte plusteken), vraag daar je eigen VR-cardboard aan en dompel jezelf onder in de wereld van Willemen Groep. Veel VR-plezier!
   

 •  

  Willemen staat in voor de renovatie en uitbreiding van het voetbalstadion van eersteklasser KV Mechelen. Het levert de eerste twee fases van dit project casco op. Willemen startte in mei 2015 met de afbraak van de oude staanvakken langs het speelveld. Op amper vier maanden tijd werd een gloednieuwe tribune opgebouwd met 5.000 staanplaatsen en 2.120 zitplaatsen, een fanshop, een fitness en kantines. Met de afbraak van de oude tribune achter het doel aan de kant van Telenet ging in januari 2016 fase 2 van start. Daar komt een nieuwe staan- en zittribune die aansluit op de tribune uit fase 1. In deze tribune komen ook loges, skyboxen, een kinderdagverblijf en kantoren. Tegen de start van het nieuwe voetbalseizoen zal het stadion plaats bieden aan 18.477 toeschouwers.

 •  

  Aswebo heeft tijdens de zomer van 2015 startbaan 07R/25L op onze nationale luchthaven gerenoveerd. De renovatie drong zich op om de veilige en efficiënte werking van de start- en landingsbanen te verzekeren. Het ging om grootschalige renovatiewerken, de bovenste asfaltlagen van 12 centimeter dikte werden helemaal vernieuwd. Daarnaast werden ook de verharde bermen langs de startbaan en de afwatering van de baan tot op de fundering afgebroken en opnieuw aangelegd. Ook de riolering van de startbaan werd gerenoveerd.

 •  

  In nauwe samenwerking met architectenbureau Greisch en de stad Seraing werd geopteerd voor de toepassing van een totaalontwerp. De nieuwe ‘Cité Administrative de Seraing’ zal dan ook het eerste administratieve gebouw van deze omvang zijn dat de uitdaging aangaat om te voldoen aan de passiefcriteria voor zowel verwarming als koeling binnen het Waalse Gewest.

WILLEMEN GROEP is vandaag de grootste familiale Belgische bouwgroep. De uitbouw van de Groep raakte tijdens de vierde generatie in een stroomversnelling, o.a. met de overname van aannemingsbedrijven als Franki (1998), Cosimco (2005), Groep De Waal (2005) en wegenbouwers Aswebo (2011) en Aannemingen Van Wellen (2014).

Bouwen aan de toekomst... vergt niet alleen moed en doorzettingsvermogen, maar ook de kritische geest om voortdurend al het bestaande in vraag te stellen, te herdenken en opnieuw op te bouwen op basis van veranderende noden en behoeften in de markt en in de samenleving. De verandering is de uitdaging, de uitdaging is de verandering. WILLEMEN GROEP maakt er een erezaak van om elk project met de hoogste zorg af te werken.

Het doel van WILLEMEN GROEP is om bouwprojecten te realiseren en tijdig op te leveren volgens de wensen van de klant en dit op een gecontroleerde wijze zowel op het vlak van kwaliteit, veiligheid als milieu. Wij steunen hiervoor op gemotiveerde medewerkers, jarenlange knowhow en de nieuwste technologieën.

Zowel in binnen- als buitenland houdt WILLEMEN GROEP er een stevig groeitempo op na. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar nieuw talent met ambitie om de organisatie te versterken. Er wordt daarbij veel belang gehecht aan individuele ontplooiing, gecombineerd met grote betrokkenheid en waardering voor de geleverde prestaties. Uiteraard in een veilige omgeving. Wij houden van een no-nonsense bedrijfscultuur met veel zin voor initiatief en ondernemerschap.

Actueel