Aswebo

Info

Aswebo behoort sinds 2011 tot de Willemen Groep, één van de grotere spelers in de bouwsector. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Willemen General Contractor, Franki Construct, Franki en Cosimco.

Contact

Booiebos 4
Drongen
België
Tel 
+32 9 282 60 30

Video

Heraanleg E17
Heraanleg E17
Kijk Uit aan wegenwerken!
Kijk Uit aan wegenwerken

ASWEBO werd opgericht in 1947 en heeft sindsdien de wegenbouw in al zijn aspecten als kernactiviteit. Hiertoe werkt Aswebo steeds met modern materieel en geschoold personeel, waarbij zowat alle ondersteunende diensten in eigen beheer gebeuren (laboratoria, studiediensten, onderhoudsdiensten, landmeters, signalisatie, …).

Aswebo is daarenboven een van de belangrijkste producenten van asfalt en wegenisbeton in België en beschikt hiervoor over 4 asfaltproductieplants en 2 mobiele betoncentrales. Dankzij haar eigen recyclingsites wordt een actieve bijdrage geleverd aan het hergebruiken van beton-, asfalt- en bouwpuin.

Aswebo draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit uit zich niet alleen in het voortdurend nastreven van de hoogste mogelijke kwaliteit en veiligheid bij de productie van materialen en het uitvoeren van de werken, maar ook in het toenemend belang dat gegeven wordt aan de impact op het milieu en de maatschappij. Aswebo is de eerste en enige wegenbouwer en asfaltproducent die haar carbon footprint volledig in kaart heeft gebracht.