Kom zaterdag naar de jobdag bij Aswebo

Prev Next

Aswebo neemt op zaterdag 27 januari deel aan de jobdag van industriepark Drongen I in de gebouwen van Nuscience aan de Baarleveldstraat 8. Tijdens die dag kunnen werkzoekenden kennismaken met bedrijven en vacatures uit de streek.

Een groeiende economie in combinatie met innovatieve en vooruitstrevende organisaties zorgt voor een bloeiend industriepark in Drongen. Deze groei brengt evident uitdagingen met zich mee. Omwille van de huidige ‘war for talent’ is het soms een moeilijke klus om de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen. Om deze reden organiseert industriepark Drongen I een jobevent waar een 10-tal bedrijven aan deelnemen. “Als industriepark promoten wij de samenwerking tussen de verscheidene organisaties. Deze jobbeurs is een ideaal voorbeeld hiervan”, zeggen de organisatoren.

De werkzoekenden kunnen via deze jobbeurs meteen in contact komen met verschillende, lokale organisaties. "Kandidaten die op zoek zijn naar een job dicht bij huis komen meteen met een heleboel interessante organisaties in contact. Het voordeel ligt bij de schaalgrootte van het project. Een kandidaat die niet meteen in aanmerking komt voor de éne organisatie, kan het ideale profiel hebben voor een andere organisatie."

Op dit moment is Aswebo op zoek naar 20 nieuwe collega's. Kom dus zaterdag tussen 10 en 15u naar de jobdag en breng zeker ook je cv mee! Meer info op www.drongen1.be.

Ontdek al onze vacatures HIER. We hebben werven van Limburg tot aan de kust.
 

 

24 Janvier, 2018 - 17:00

Willemen Infra est un constructeur de routes belge de premier plan, avec une présence régionale en Flandre et en Wallonie. Un atout important est que nous contrôlons tous les aspects du processus de construction. En outre, nos 1 000 collaborateurs formés et expérimentés n’hésitent pas à travailler le week-end ou la nuit pour achever leurs missions dans les délais. Par ailleurs, grâce à nos propres sites de production et de recyclage certifiés COPRO, nous sommes l’un des principaux fabricants d’asphalte et de béton de route.