Spooroverweg in Zeebrugge wordt veiliger gemaakt

Prev Next

Willemen Infra is in de achterhaven van Zeebrugge gestart met het veiliger maken van de spooroverweg aan de Margaretha van Oostenrijkstraat. Daar komen een veilige in- en uitrijstrook van 300 meter en ook de bestaande rijstroken worden aangepast.

De spooroverweg aan de ingang van International Car Operators (ICO) is vandaag enkel uitgerust met waarschuwingssignalen. Sinds de ingebruikname van de nieuwe hoofdvestiging van ICO, nam de drukte op de kruising echter exponentieel toe.

In een eerste fase wordt naast de bestaande weg het baanbed uitgegraven, er wordt voorzien in een fundering en er komen nieuwe rijstroken in asfalt. Tijdens de werkzaamheden blijft de terminal toegankelijk en zal het verkeer geen hinder ondervinden. De werken worden uitgevoerd in opdracht van het havenbestuur MBZ en duren tot eind september.

 

20 Août, 2019 - 14:30

Willemen Infra est un constructeur de routes belge de premier plan, avec une présence régionale en Flandre et en Wallonie. Un atout important est que nous contrôlons tous les aspects du processus de construction. En outre, nos 1 000 collaborateurs formés et expérimentés n’hésitent pas à travailler le week-end ou la nuit pour achever leurs missions dans les délais. Par ailleurs, grâce à nos propres sites de production et de recyclage certifiés COPRO, nous sommes l’un des principaux fabricants d’asphalte et de béton de route.