Willemen Groep houdt W-Care boven het doopvont

Prev Next

Willemen Groep brengt de expertise die het heeft op het vlak van nazorg en faciliteitenbeheer samen in het nieuwe bedrijf W-Care. Met W-Care richt de grootste familiale bouwgroep in België zich op het technische en bouwkundige onderhoud van afgewerkte gebouwen, zoals onder meer kantoorgebouwen, appartementsgebouwen en publieke gebouwen. De hoofdzetel van W-Care is gevestigd in de Boerenkrijgstraat 133 in Mechelen.

Willemen Groep hecht veel belang aan klanttevredenheid en een goede customer service. Daarom kunnen klanten vanaf nu beroep doen op W-Care. Het nieuwe bedrijf biedt vier types van diensten aan; technisch onderhoud, bouwkundig onderhoud, monitoring & quickscan en projectmanagement bij renovaties. “Willemen Groep beschikt over een breed netwerk van aannemers en expertise. Dat netwerk en die expertise stellen we ter beschikking om onze klanten bij te staan bij het onderhoud van en strategisch advies over hun bouwprojecten”, legt bedrijfsleider van W-Care Erik Faket uit.

Een goed onderhoud is essentieel om gebouwen in een optimale staat te houden en voorkomen is altijd beter dan genezen. Erik Faket: “Wie kiest voor W-Care hoeft zich niet langer te bekommeren over allerhande keuringen of technische aspecten en wordt op de hoogte gebracht wanneer het tijd is voor een onderhoud. Met een software die wij ter beschikking stellen, kunnen onze klanten hun bouwproject online opvolgen en er vragen over stellen.”

Het nieuwe bedrijf telt al enkele klanten en ook de kantoorgebouwen van de Willemen Groep kunnen rekenen op de zorgen van W-Care. Omdat W-Care deel uitmaakt van de Willemen Groep, is het bedrijf betrokken vanaf de ontwerpfase van projecten. “Samen met de Willemen Groep zetten wij fors in op building information modeling (BIM). Met BIM werken alle betrokken partijen samen in één model, waardoor we vanaf de kiemen van het bouwproces rekening kunnen houden met het onderhoudsaspect. Bovendien brengt BIM de noden van de gebruiker in kaart en stemt die vervolgens ook af, wat dan weer leidt tot de optimalisatie van budgetten.”

Klanten van W-Care hebben via de gloednieuwe website www.w-care.be toegang tot alle informatie over hun project. Met een persoonlijke login kunnen de ontwikkelingen op elk moment van de dag opgevolgd worden vanaf de computer, tablet of smartphone.

www.w-care.be

17 October, 2016 - 11:45